REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

CRIMĂ la metrou, în Capitală! Femeia suspectată, REȚINUTĂ de polițiști

CRIMĂ la metrou, în Capitală! Femeia suspectată, REȚINUTĂ de polițiști

Replica API 13 decembrie 2017 | 09:03 801

O tânără de doar 25 de ani a murit, marţi, 12 decembrie, după ce a fost împinsă de o femeie pe linia de metrou, în staţia Dristor 1.

Poliţia a solicitat sprijin din partea tuturor persoanelor care puteau oferi informaţii despre persoana din imaginile surprinse de camerele de filmat de la metrou. Cei care o recunoșteau pe femeie erau rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist. Semnalmentele femeii sunt: vârsta 40-45 de ani, aproximativ 1,70 m, constituţie slabă, ten deschis, pomeţi proeminenţi, îmbrăcată în jachetă scurtă de culoare închisă, blugi bleumarin deschis, largi, pe cap purta o eşarfă bleumarin închis, care îi acoperea părul.

În cursul nopții, femeia a fost identificată și adusă la audieri. Potrivit surselor, femeia are 36 de ani și este suspectă și într-o altă tentativă, care ar fi avut loc în aceeași zi, la stația de metrou Costin Georgian, unde ar fi împins o altă tânără în fața metroului, dar aceasta din urmă a scăpat nevătămată. Potrivit Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi.

"Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre", a transmis Poliţia Capitalei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Criminalii , violatorii , politicienii , majoritatea tiganilor si majoritatea makedonilor bagati intr-un tren cu destinatia Auschwitz !
1
0
Pedepse mult mai grele pt criminali, violatori, talhari... detentie pe viata in inchisori de maxima siguranta!
3
0
Dusa in piata,in fata poporului,di executata prin spinzurare, ptr CE a facut ,criminala merita imediat spinzurata,sau jupuita de vie,sa simta si ea durereape care a simtit-o si tinara care a murit
3
0
nu mai ocupe un loc in penitenciar,criminala va primi din partea legiuitorului,un ...N.U.P. adica,tradus...neinceperea urmaririi penale...motivarea instantei...victima nu trebuia sa fie aproape de linia de metrou.....asa ca...MORTU-I VINOVAT..DUMNEZEU SA O IERTE...
3
1
Nu va mai luati de oamenii mei. Fata avea sa mi dea 12000 de euro si se cotea. A trebut sa ii fac felu. La parnaie o sa fie ca o regina femeia.
0
3
Sa se aplice lectia de viata 69 ce oferi aia primesti
8
0
risca niste ani de inchisoare 5-7 efectiv executati la caldura cu masa asigurata. Asta daca e gasita sanatoasa mintal, dar cel mai probabil nu e, asa ca va merge vreo 2 ani la psihiatrie, apoi e libera sa ucida din nou.
14
0
Executati criminala IMEDIAT !Lasati labaraeala de justitie !
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614