REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Criminalul Andreei Celea din Constanța, PRINS după 3 ani. Tânăra a MURIT în condiții SUSPECTE în Republica Dominicană

Criminalul Andreei Celea din Constanța, PRINS după 3 ani. Tânăra a MURIT în condiții SUSPECTE în Republica Dominicană

Replica API 17 februarie 2021 | 21:53 3790

Andreea Celea, o româncă în vârstă de 23 de ani, a fost găsită moartă, în urmă cu aproximativ 3 ani, în fața unui hotel din Santo Domingo, Republica Dominicană. Tânăra era fata unui constănţean care a fost căsătorit cu o dominicancă. Iată că, după trei ani, asasinul ei a fost prins.

Tânăra, care locuia în Republica Dominicană, s-a cazat vineri după-amiază la un hotel din cartierul Bella Vista din Santo Domingo, împreună cu iubitul ei, un tânăr în vârstă de 26 de ani. Imediat după ce Andreea Celea a căzut de la etajul hotelului și a murit, iubitul ei a fugit.

După trei ani, oamenii legii au deslușit misterul. Gabriel Villanueva Ohnona, fostul iubit al Andreei, este principalul suspect în cazul morţii Andreei şi este acuzat de crimă. El a fost arestat preventiv și se află în Centrul de corectare şi reabilitare San Pedro de Macoris. Săptămâna aceasta va începe judecata, scrie presa spaniolă.

Ce spun anchetatorii

Procurorii judiciari Magalys Sánchez şi María Silvestre au reuşit să adune suficiente dovezi pentru a exclude ipoteza sinuciderii prin prezentarea unor probe furnizate în faţa Tribunalului Colegial II al Districtului Naţional, notează portalul Somos Pueblo. La finele săptămânii trecute au depus mărturie medicii legişti Glomeri Cambero şi Esther Alcántara, de la Institutul Naţional de Ştiinţe Criminalistice (Inacif). Cei doi s-au ocupat de acest caz, iar în urma cercetărilor au convenit că moartea fetei nu a fost nici accidentală şi nici nu a fost vorba despre o sinucidere, scrie adevarul.ro. Glorimi Cambero, medicul legist care a cercetat condiţiile în care a survenit decesul fetei, este convins că este vorba de o crimă. În timpul mărturiei sale, el a adus ca principal argumente faptul că pe braţele şi pe gâtul fetei existau urme care demonstrează că ea s-ar fi luptat cu cineva pe viaţă şi pe moarte înainte de a fi aruncată de la înălţimeea etajului 8. „Vorbim în mod cert despre răni căpătate în luptă, când a încercat să se apere. E exclusă varianta unei sinucideri, e clar că vorbim despre o crimă”, a punctat Cambero, în faţa magistraţilor, potrivit Listin Diario. Un alt argument adus de medicul legist este că Andreea nu a suferit fracturi grave la nivelul picioarelor, aşa cum se întâmplă de regulă atunci când este vorba despre o moarte accidentală.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Criminalul era peste iar gagica panarama la produs.s-au inteles pina s-au neinteles,si apoi,kaput.Atentie maimutze!
2
7
Criminalul nu a fost prins dupa 3 ani, era deja inchis de la inceput. Mama fetei nu este dominicana, este constanteanca, dar locuieste in Rep.Dominicana...
5
0
si moarta i moarta pentru todeauna , asa iubit a gasit, pacat de frumusetea si tineretea ei !
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212