REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

'Criminalul cu ciocan': Cum și-a ucis cei cinci membri ai familiei și motivația dată în fața anchetatorilor

'Criminalul cu ciocan': Cum și-a ucis cei cinci membri ai familiei și motivația dată în fața anchetatorilor

Replica API 9 august 2022 | 00:00 7189

Noi amănunte uluitoare ies la iveală în cazul bărbatului din Argeș care și-a ucis părinții, fratele, sora și nepoata de doar 5 ani.

Viorel Stan, de 52 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, adunase o frustrare de-a lungul ultimilor ani: "Era nervos pentru că era ținut ca prostul în casă, era luat drept prost de toată familia. Dimineață a avut un moment de furie și, cu un ciocan și mai multe pietre, i-a atacat pe rând pe toți din familie.

Cele mai multe lovituri sunt în zona capului, în partea din spate, ceea ce sugerează faptul că și-a luat victimele prin surprindere. Nu știu ce a avut cu nepoata, dar dacă erau 7, 10 în casă, pe toți îi omora.

Rămâne să vedem ce reiese în urma cercetării la fața locului pentru că nu poți pune bază foarte mult pe ce spune el. Trebuie adunate probe, văzut urmele de sânge, locul în care a fost găsită fiecare victimă. Se va reface toată scena crimei, iar suspectul va fi dus la o expertiză psihiatrică", au declarat sursele stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa este...suma este mica...dar cand faci umbra pamantului este f. suficienta...in aceasta tara nu trebuie sa faci..nimic..nimic...sa stai cu KURUL..pe banca in fata portii,iar dl ministru al muncii te rasplateste cu....vauchere...la greu...pensii de toate felurile...ajutoare socialiste...numai ca sa fie votati...asa ca dragi romani, veti primi de toate...la munca...niciodata......munca-i grea...
1
0
Dupa cum a spus al nostru prezident jucator de golf . Statul este esuat . Am o ruda cu probleme de sanatate , care nu poate sa presteze nici un fel de activitate pentru ca medicamentele pe care le are de luat nu-l ajuta sa fie o persoana activa . Eu ii platesc asigurarea medicala el ne fiind apt dupa cum am spus de munca . Vreau sa spun ca pentru o luna de internare factura se invarte in jurul sumei de 10 000 mii lei . Ori daca eu nu as plati asigurare , inchipuitiva cat ar fi de plata . Intrebarea se pune , daca nu are cine sa plateasca , cine ar plati facturile ? De asta nu-i tin internati
0
0
Ciokanar omu MESEREASh Meserie te HALESC
0
0
unde candideaza meseriashu ?
0
0
au drepturi jigodiile, au mai multe drepturi decat victima, si in fata polietiei si daca vine ambulanta, mai intai trebuie sa isi dea dementul acordul ca vrea sa fie luat si internat, nu vor sa recunoasca ca au probleme grave la cap, si daca faci reclamatie politia iti spune in fata ca sunt oameni cu drepturi si ca nu au facut nimic grav, adica asteapta sa se intample o nenorocire ca sa ia un dement sa-l duca la balamuc. Tara de idioti ....si asta din cazul de mai sus merita batut tocat marunt marunt, sa simta pe pielea lui, nu sa stea bine mersi la inchisoare.
0
0
retardat? Taiat bucati si dat la caini!
2
0
nebun , fie el si sub tratament e riscant, ei trebuesc internati fara ...sentimente !
0
0
la munca sa ti acoperi nevoile,lumea este invatata la ajutor social
0
0
Asa se ajunge cu 375 lei, cand nu poti sa-ti acoperi nevoile se baza!
0
0
375 lei e putin de tot
0
0
Uite asa medicii psihiatri nu ii interneaza ca "nu reprezinta urgenta psihiatrica in momentul consultatiei" si uite asa se petrec astfel de nenorociri! Nimeni nu isi asuma eventualele episoade maniacale ale acestor pacienti!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614