REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Criminalul din Caracal a dezvăluit unde se află trupurile fetelor ucise

Criminalul din Caracal a dezvăluit unde se află trupurile fetelor ucise

Replica API 29 iulie 2019 | 02:25 507

Gheorghe Dincă

Surse apropiate anchetei au declarat că Gheorghe Dincă a spus anchetatorilor că a ars cadavrele celor două fete pe care le-a sechestrat. Dincă și-a recunoscut duminică, la prânz, faptele.

Potrivit surselor judiciare, autorul crimelor din Caracal le-a spus anchetatorilor că a ars cadavrele celor două fete.

Anchetatorii au căutat, timp de 3 zile, urme în casa și curtea bărbatului. În cenușa dintr-un butoi se aflau mai multe rămășițe umane.

Inițial, în declarația din fața anchetatorilor, Dincă a afirmat că a făcut foc pentru a alunga țânțarii.

Bărbatul a recunoscut abia în a treia zi faptele comise, iar duminică seara audierile au fost întrerupte pentru că s-a simțit rău.

"La ora 20 se reia audierea. Are păreri de rău, de asta a și ajuns în situația în care i s-a făcut rău. A cedat sub efectul complexului pe care l-a avut la faptele săvârșite. A dat detalii, dar nu pot să le spun. Sunt chestiuni care țin de bucătăria internă a Parchetului. Mi-a spus că azi-noapte aproape nu a dormit deloc", a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Potrivit unor surse Antena 3 criminalul ar fi spus, chiar înainte să i se facă rău în timpul audierilor, că ar fi aruncat trupul Alexandrei în rîul Olt.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut Alexandra Măceșanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai nasparliilor, uitarati ca prin 2000, cand isi deschisese criminalul Sevice-ul venira cu mic cu mare de la Craiova toata floarea PNL-ului in frunte cu Ilie Morega, ala de-i pupase mana lu' Ceausescu..Ce mai pupaturi cu criminalu, mare veselie, mare patron.. Si acuma se dezic ca niste Iude de el, liberalii lu' cacat bozgoresc...Javreee!!
1
0
Legile in Romania sunt astfel intocmite incat ii apara pe faptuitori de victime. Bravos natiune, halal sa-ti fie!
2
0
psd-alde-udmr sunt autorii morali ai crimelor, si aparatorii criminalilor.
3
2
nu ar strica sa se introduca in lege executarea criminalilor
5
2
Poza de mai sus reprezinta imaginea votantului pesede si alge .hai pesedee hai pesedeee asta e valoaaaareee.
5
5
Inchipuitiva ca daca acest odios ar fi fost prins in urma cu 13 ani, azi datorita legii compensatorii azi ,ar fi liber
3
1
oameni buni invatati sa va documentati ca netul va ajuta si nu mai credeti ce vi se spune asa cum face acest manipulator mai jos, legea politiei e blocata la CCR legea le-ar fi permis politistilor sa intervina imediat. Fiti destepti nu mai credeti in sloganul muie psd pana nu dati un search pe google altfel sunteti doar papagali care repatati!!!
4
1
cateva chestii. stiti ca acum pe masa ccrului sunt codurile penale care prevad cum ar fii pedeapsa cu inchisoare pe viata eliminata daca are peste 60 de ani,are dreptul la eliberare conditionata,are dreptul la recurs compensatoriu ca deh sta in igrasie samd.si multe altele. stiti cine este cel care sustine modificarile astea si de unde este? florin iordache,de unde?caracal.coincidenta tatic. hai psd ule cu sustinerea codului penal varianta iordache nicolicea nicolae .
3
6
Postul RTV ar trebui sanctionat ca repeta acelasi lucruri de 1000 de ori ca si la Razva Ciobanu mai mult prezinta cu lux de amanunte cum monstrul defaimeaza victimele descriind cu lux de amanunte modul cum criminalul a actionat dar din punctul lui de vedere ceeaa ce este o insulta la adresa famiilor victimelor .
4
2
mu13 cu kkt p5d si votantilor !
8
7
Asta minte de la inceput Cum puteti acum crede ce spune el? ca sa ziceti ca s-a terminat?
5
0
la perchezitii i-a fost gasit carnetul de membru...psd , dar moga a creut sa nu se faca public acest lucru. In timp se va afla caci este consemnat intr-un proces verbal , insa alte probleme vor fi pe agenda zilei atunci...
8
5
initial nu a recunoscut nimic,acum ca e la inghesuiala mare a recunoscut doar alea doua crime,dar e mult mai mult decat atat,el a recunoscut doar doua crime pt ca daca recunoaste mai mult intra si altii, si pt a-i proteja pe acei altii a fost nevoit sa recunoasca doar crimele astea doua.Si restul care au fost in cardasie cu el stau bine mersi,linistiti, si nu-i deranjeaza nimeni niciodata,ei fiind cei care traficau fete si copii,caci eu nu pot sa cred ca criminalul asta, el de unu singur singur facea tot traficul de copii, e clar ca e o retea de trafic.
10
0
trenbuie cautat mai in amanunt si anume reteaua din spatele lui dinca
14
0
ars de viu si el
9
2
rezolvati problema caselor de toleranta , vad ca nimeni nu spune de asta nimic , deranjeaza clanurile mafiote !
7
1
E nevinovat....e ceva putred
3
13
La prima vedere se poate da vina pe parinti dar nu erau parinti saraci sau needucati care sa nu-i de bani suficienti de transport. psihologia fetei a fost problema.probabil si-a propus ca la ocazie ajunge mai repede si ii mai raman ceva bani. Daca asa o fi gandit ea si a neglijat sfatul parintilor cine e de vina?
4
14
Lasand la o parte branbureala militienilor parintii au o mare vina....nu poti lasa o fata de 15 anisingura sa faca autistopul
16
11
Nu prea avea timp fizic sa fi parcurs un drum ca sa arunce cadavrul in olt si sa nu-l vada nimeni. Vecinii oricum erau curiosi sa vada cum traieste si cu cine. E f posibil sa fie o retea de rapitori care unul a sunat la familie,altii au mutat-o din localitate si l-a lasat pe mosulica sa-i abureasca pe militieni. A primit-o si el o tura pe fata probabil.
14
7
ceva nu se leaga!
20
4
Ce vrajeala! A ars victima in butoi cu politia la poarta si cu veciniii care n au simtit miros. Apoi a dus o la rau. Ha ha ha. Cine crede? Si cum s a urcat victima de 15 ani in masina unui necunoscut? Gargaraaaa....! Mai lucrati la suspect....
23
11
deja am vazut opinii ca are drepturi ca trebuie tratat cu umanitate, cu umanitate se trateaza un om nu un animal dar asta nu e nici macar animal .. acum ma intreb specia asta are copii cum or fi iesit copii aia? sunt intregi la minte? trebuie expertizati si tinuti sub observatie
27
3
Nu dau vina pe victime dar totusi cum te poti urca intr o masina cu cineva strain?! Cum au putut parintii sa le lase sa procedeze asa?! Si cum se poate omul sa sune la 112 si sa nu fie absolut deloc ajutat??? E timpul sa ne luam arme si sa ne aparam singuri de violatori etx etx ca statu isi apara proprii infractori aflati in funct de conducere!
31
5
De ce a fost in piata ,asa cum a declarat anchetatorilor ca cine-l crede ca s-a dus sa-si cumpere rosii..Ce spun camerele de luat vederi din piata
15
0
mai dute ma dracu de hiena usr-ista pnl-ista care vrei sa profiti cu gasca ta de necazul oamenilor aceia, ce mata a facut basaul sau ciolos dupa colectiv mai retardatule cu neuronul spalat? mi-e sila de voi si de votantii vostrii!!
26
27
Jegul asta trebuie sa fie chinuit in cel mai atroce mod!!! Sa fie taiata cate o bucatica din el dar sa fie mentinut in viata pentru urmatoarea felie!! Si tot asa pana nu mai ramane nimic din el!
31
3
e vina PSD si a votantilor pensionari ai PSD care nu se uita la caracterul celor pe care ii voteaza ci numai la bani, sa manance pensii grase, foamea, culmea din banii nostrii ai tineretului care muncim... Rusine Pensionarii, daca tot mananci banii tineretului macar voteaza cu caracter...
39
30
La sapun cu el!!
32
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212