REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° ConstanÈ›a Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° ConstanÈ›a Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Criminalul unei bătrâne umblă liber pe străzi. Polițiștii nu au reușit să-l identifice

Criminalul unei bătrâne umblă liber pe străzi. Polițiștii nu au reușit să-l identifice

Andreea VLAICU 15 aprilie 2024 | 12:56 453

Este alertă la GalaÈ›i, după ce poliÈ›iÈ™tii nu au reuÈ™it nici până acum să îl identifice pe ucigaÈ™ul unei femei de 80 de ani. Bătrâna a fost înjunghiată de mai multe ori È™i a fost găsită într-o baltă de sânge de o vecină care a sunat la 112.

Criminalul unei batrane umbla liber pe strazi. Politistii nu au reusit sa-l identifice

Potrivit presei locale, femeia era pensionară È™i văduvă de aproape zece ani, locuia singură în LieÈ™ti È™i nu avea copii. O vecină a bătrânei a fost cea care a alertat autoritățile, după ce i-a sesizat lipsa. PoliÈ›iÈ™tii au împânzit imediat zona È™i au luat mai multe probe de la faÈ›a locului.

Descoperirea macabră a fost făcută sâmbătă, dar ucigaÈ™ul nu a fost găsit nici până acum. Oamenii legii continuă cercetările de amploare pentru a afla cine e călăul pensionarei. 

DeÈ™i există un cerc de suspecÈ›i, ucigaÈ™ul nu a fost încă identificat. Un rol important în dezlegarea misterului morÈ›ii femeii din LieÈ™ti îl au medicii legiÈ™ti, care vor face necropsia cadavrului pentru a stabili cu precizie cauza morÈ›ii. Vecinii bănuiesc că autorul crimei este un individ dintr-un grup de foÈ™ti puÈ™căriaÈ™i stabiliÅ£i în LieÈ™ti, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Desfiintati sectia 4 politie Constanta de pe strada Somes 28. Este total inutila. Niciun dosar nu se solutioneaza. Distrugerile nu sunt fapte penale la ei . Orice dement poate sa iti darame casa pentru ca acesti politisti spun ca nu a facut-o cu rea intentie. Astfel de politisti nu fac altceva decat sa incurajeze infractorii de toate speciile.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272