REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Crin Antonescu, despre noua conducere PNL: „Au fost tancuri care să interzică la Congres să candideze altcineva?“

Crin Antonescu, despre noua conducere PNL: „Au fost tancuri care să interzică la Congres să candideze altcineva?“

Replica API 2 mai 2022 | 20:34 1309

Fostul președinte PNL și al Senatului, Crin Antonescu, a declarat la 'Marius Tucă Show' că partidul a ajuns în punctul în care era firesc să ajungă și că prin noua formulă de conducere „a revenit într-o poziție ceva mai durabilă”.

Crin Antonescu

„De vreme ce așa au mers lucrurile, înseamnă că așa era normal să fie. Tot ce pot să spun este că eu cred că acum, după un anumit ocol, PNL și-a revenit totuși într-o poziție ceva mai durabilă în formulă asta. Dacă eu aș fi fost cel care să pot să potrivesc aceste pahare de șampanie care sunt congresele unor partide, cred că aș fi făcut ce s-a întâmplat acum mai repede și mai demult. Mai ales mai repede.

Eu am citit în presa românească expresia unei mari suferințe, că n-a fost concurență la congresul în care s-a ales dl Ciucă. Dar au fost tancuri care să interzică să candideze altcineva? E jale mare că nu știu, nu le place unor dl Ciucă. Foarte bine, poate să-ți placă, poate să nu-ți placă. Dar care erau până la urmă, fără supărare, acele personalități izbitoare, copleșitoare, ale PNL care au fost oprite de niște forțe oculte să facă istorie acum? Eu cred, deci, că pe formulă asta, cu generalul Ciucă premier și înțeleg că se profilează Lucian Bode secretar general - pe care îl cunosc și despre care am o impresie foarte, mi se pare foarte potrivit pentru asta - partidul este în formulă pe care el o poate avea acum“, a declarat Crin Antonescu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212