REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Crin Antonescu, scos din joc de Ludovic Orban: începe RĂZBOIUL în interiorul PNL

Crin Antonescu, scos din joc de Ludovic Orban: începe RĂZBOIUL în interiorul PNL

Replica API 30 decembrie 2018 | 01:19 410

În PNL nu este liniște, iar Ludovic Orban, după ce a scăpat de un puci organizat de foștii PDL-iști în echipă cu o parte a liberalilor, acum pare să-și fi consolidat poziția și începe să facă jocurile pentru alegerile europarlamentare, potrivit stiripesurse.ro

O mare surpriză a fost tentativa de revenire în politică a fostului lider al PNL, Crin Antonescu, cel care s-a înscris în cursa internă pentru alegerile europarlamentare, dar se pare că relația acestuia cu Ludovic Orban s-a răcit și Antonescu riscă să rămână în afara locurilor eligibile.

Surse din PNL ne-au explicat că Orban face jocurile în așa fel încât Crin Antonescu să nu prindă una din primele cinci poziții la alegerile europarlamentare.

De asemenea, în cursă s-a înscris și fostul președinte al PNL, Alina Gorghiu, cea care are un conflict mai vechi cu Ludovic Orban și care riscă să aibă aceeași soartă.

Sursele noastre ne-au precizat că Ludovic Orban poartă negocieri pentru a convinge o ”vedetă” din afara politicii să candideze pe listele PNL și îi oferă chiar primul loc pe listă.

La începutul anului 2019 va fi definitivată lista de europarlamentare a PNL, atunci când sunt așteptate rezultatele sondajului de 300.000 de euro comandat de conducerea liberalilor. În baza opțiunilor exprimate de electoratul din fiecare zonă a țării va fi construită echipa PNL și strategia în alegerile europarlamentare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL este doar scutul PSD
1
0
PENTRU O MUERE A VANDUT PARTIDU..
2
0
Ce a facut acesta putore pentru romani,ca tot el cu Ponta si Dragnea cu USL au contribuit la dezbinarea romanie.niste Jigodii.
2
0
In primul rand actualul PNL este asa de autentic ca o caruta tiganeasca la care pui o sigla de Mercedes si spui ca ai masina. Sigla si atat,restul e gloata de hahalere puse pe vandalism,scandal,agresiuni fizice si verbale,golaneala impreuna cu hoardele de drogati hastagisti.Crin e un mucea mic,Orban si gastile niste muci verzi mari. De asta au iesit ca bubele alte partide purulente ca USR sau ala ce vine din urma,al lui Ciolos, pentru ca PNL de fapt nu e partid serios al opozitei,ci o cloaca de smardoi scandalagii.
2
2
Lasa-ne Crin!Esti complice la dezastrul in care se afla tara!Ce ai facut in politica,ramane sau a ramas ceva bun in urma ta?Esti un fel de cal troian in PNL,te intereseaza doar ciolanul,liberalule rosu!Ai fost ministru cand a venit Conventia Democrata la putere,mare liberal ce esti,cum ai putut sa faci apoi alianta cu PSD-ul?
10
0
MUIE MASIVA CU SPUMA VESNICA TUTUROR JAVRELOR ANTIROMANESTI HASTAG-PNL-EPRE
7
5
Este tot un fel de pesedist,sau cel putin un pesedist deghizat in PNL..Agresivitatea actuala a PSD,voturile obtinute de PSD la ultimile alegeri se datoraza si acestui limbric numit candva Cacarau.A tarat PNL intr-o alianta cu bolsevicii lui Ponta distrugand in felul asta ultimul sambure al opozitiei care mai exista in tara asta inaintea ultimilor alegeri.Azi nu avem un partid serios in opozitie si din cauza acestui nenorocit.Astfel i-a batatorit calea lui Dragnea spre abuzuri.Crin Antonescu,un nenorocit care se vrea europarlamentar acum .Sa-l dati afara din PNL pe idiotul asta.
11
0
Ai stat pe stabulatie pana acum si ce sa vezi, vrei pe liste europarlamentare.Macar ai cotizatia platita?
13
0
Esti doar o za din lantul USL.Nu ai ce cauta in politica.PNL este deja distrus.Macar mai da-i o sansa si dispari.
10
0
Antonescu e un tradator de tara si un USL-ist care abia asteapta alipirea PNL la PSD, iar Gorghiu a LIPSIT la vot INTENTIONAT ca sa treaca la Comisia juridica legea GRATIERII CORUPTILOR!
11
0
Crinut e expirat si tradator. O fii liberal sau popular-european? O mai fi santajabil?
11
0
Dobitocul de jos nu poate articula 2 cuvinte, lasa-ne tembelule, vezi poate ai treaba
0
8
fosilele depasite de timpuri care incearca sa mai apuce ceva de furat in stil patriotico-liberalo-uslisto-de dreapta scurt viraj in sicana treapta a 3a.Astia nu mai inteleg ce i cu ei,Maslin Bot e noul Alex Jones si astia sunt greu de digerat dar voi?ce sa mai faceti voi?O sa fiti niste Dancila cu putina carte poate si un parles vous francais dar subtire ca foia de ceapa degerata!La ce pedigree aveti niste la Dog Show 2019 nu intrati,sau voi va gandeati iar in politica?nu se mai dau salarii si trebuie sa aduceti de acasa si bonurile sa justificati ce aveti,va mai bagati?
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212