REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Crina Abrudan a "cucerit" plaja din Mamaia

Crina Abrudan a "cucerit" plaja din Mamaia

Replica API 16 august 2022 | 22:42 4830

Crina Abrudan a ridicat gradele din termometre pe plaja din Mamaia, mai ceva decât temperaturile de afară! Pozițiile demne de filme interzise oferite de ex-știrista de la Antenă i-au lăsat cu gura căscată pe cei prezenți la malul mării.

Crina Abrudan

Cu patrupedul din dotare păzind-o de „răufăcători”, Crina s-a lăsat dezgolită, pentru un bronz fără urme. Iată imagini de senzație cu soția lui Gabi Popescu.

Crina Abrudan (44 de ani), fosta prezentatoare a buletinului de știri sportive de la Antena 1, a ales, zilele trecute, să fugă de agitația din Capitală și să se relaxeze sub soarele ce dogorea pe nisipul plajelor din Mamaia.

Partenera fostului fotbalist de la Universitatea Craiova a dat ce a avut mai bun și a oferit o priveliște de neuitat. Pentru un bronz uniform, fără urmele costumului de baie, Crina a ales să renunțe la sutien și și-a etalat în toată splendoarea formele apetisante.

În timp ce eclipsa soarele cu pozițiile care mai de care mai „fierbinți”, ex-știrista de la Antenă era păzită chiar de propriul patruped, un exemplar Golden Retriever pe nume Lana, scrie cancan.ro.

Crina Abrudan a stimulat frecvența bătăilor inimii trecătorilor

Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, de culoare roșu aprins – format din două piese, Crina a hotărât că e prea mult. Așa cum a mai obișnuit în trecut, și de această dată a rămas cu un singur articol vestimentar. Mai exact cu partea de jos a costumului, pentru că partea de sus o cam încurca. Astfel, cu un posterior care atrage toate privirile, soția lui Gabi Popescu a stat cu fața în jos, la plajă, pentru ca razele ultraviolete să nu îi afecteze… tenul.

Cu pielea strălucitoare de la uleiurile folosite, dar și din cauza soarelui, soția lui Gabi Popescu s-a întins în toată splendoarea pe șezlongul așezat pe nisipul fierbinte. În același timp, telefonul nu a fost neglijat, ci verificat constant.

Cu o așa vedere, trecătorii n-au putut rămâne decât uimiți. Imaginația lor a luat-o, probabil, razna, la minuțioasa observare a pozițiilor cu care Crina Abrudan a delectat asistența.

Ex-știrista de la sport s-a făcut una cu șezlongul

Cu un pahar răcoritor și cu ochelarii de soare la purtător, dar și în timp ce patrupedul stătea „de 6”, soția lui Gabi Popescu s-a pus în evidență așa cum a știut ea mai bine.

Astfel că, după ce s-a făcut 1:1 cu șezlongul, lipită fiind, din când în când, a mai ridicat piciorul stâng… ca să nu îi amorțească. Imaginile grăiesc de la sine, potrivit cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are labe de troll!
1
0
O fi buna, dar pe gaura iese tot kacat, si pute , asa ca nu-i nimic deosebit, doar unii llabagii i-ar lua si mizzeria pe limba !!
0
0
cretini mai sunteti !!!!
0
0
Cu patrupedul din dotare pazind-o de "raufacatori", Crina s-a lasat dezgolita, pentru un bronz fara urme.
2
0
daca nu ajunge la struguri zice ca-s acri
0
0
la fiecare propozitie ati repetat obsesiv ca matracuca asta e sotia lui gabi popescu, pesemne ca abrudan nu spune nimic. Asa, si daca-i bunaciune ce sa-i facem...doar n-o fi singura. Sunt o gramada de femei carora le bei apa din chizda
1
0
Haidi maa, ca daca va arat un transexual, faceti labutza incontinuu. Ce draqu ma, acum cand exista doctori care fac din barbat, sexi femeie, voi va mai mirati la o femeie botoxata? Vezi speta lui tanti Lory de la Onesti.
0
0
Voi astia de la Replika l-ati vazut ? Mai scutiti-ne cu pitica asta anorexica !
1
0
Ne lasati cu toate boarfele
2
0
ba ne lasati cu toate plasticaturile largarete bombe biologice?
0
0
Ce vreti, ten intins ,intretinut,nu coaje de copac!
1
0
parca n-au mai vazut barbatii taraturi
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218