REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
18.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Cristi BORCEA a dus-o pe Valentina Pelinel în Olimp, la hotelul fostei SOȚII

Cristi BORCEA a dus-o pe Valentina Pelinel în Olimp, la hotelul fostei SOȚII

Replica API 19 iulie 2021 | 09:27 4488

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se află în vacanță pe litoralul românesc, mai exact, în Olimp. Cei doi îndrăgostiți și părinți ai trei copii, un băiat și două fete, se află în Olimp la hotelul fostei soții a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea. Este binecunoscut că cele două femei sunt într-o relație strânsă de prietenie, Valentina promovându-i afacerile Mihaelei. De fapt, este vorba de afacerile familiei.

Borcea a dus-o pe Valentina Pelinel la hotelul fostei soții

Cristi Borcea și Valentina Pelinel se află în vacanță pe litoralul românesc, după un concediu petrecut în Turcia. Mai exact, cei doi îndrăgostiți se află în partea de sud a litoralului, în Olimp. Aceștia au ales să se cazeze la hotelul administrat de fosta soție a afaceristului, Mihaela Borcea. Valentina Pelinel nu a ezitat niciun moment și a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din sejurul de vis la malul mării.(Fotografie realizată în Hotelul Pam Beach Olimp)

Valentina Pelinel îi promovează afacerile Mihaelei Borcea

Amintim și faptul că nu este o noutate că actuala soție a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, și cu fosta soție sunt prietene. Actuala soție a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, o ajută pe fosta Mihaela Borcea, promovând afacerea familiei şi încurajând fanii să vină să se cazeze la hotelul lor de trei stele care are tarife rezonabile. ”Destinația voastră de vacanță este aproape gata. Suntem încă în pregătiri pentru ca Hotel Pam Beach Olimp sa vă întâmpine odată cu deschiderea sezonului de vară”, posta Pelinel în urmă cu puțin timp.

Citește și: Valentina PELINEL îi PROMOVEAZĂ afacerile Mihaelei BORCEA, din Olimp

Complexul funcționează pe societatea Muntenia Estival 202 SA, ce are ca acționari M & A Turism Litoral SRL, cu 73 % și Mihaela Borcea, cu 21 %.

Cătălin Scărlătescu, prezent la Hotelul Pam Beach-Olimp

Prezent în stațiunea Olimp, la hotelul Pam Beach-Olimp, a fost și renumitul chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a venit pentru a-și vedea elevul la muncă. Vă reamintim că persoana care a câștigat sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite este noua achiziție a Mihaelei Borcea. “Acel moment când profesorul mândru vine sa-și vadă elevul la munca sa-i mai dea câte-un sfat. Mulțumim pentru vizita Chef Cătălin Scărlătescu”, a fost mesajul postat la Valentina Pelinel.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scarlatescu are cei mai frumosi sani din poza asta.
1
0
A sosit Borcica in Olimp ! Ascundeti-va nevestele, ca omul e pofticios rau !
4
0
stiri cu toti puscariasii
10
0
Emisiune de tot rahatul
14
0
Astia toti sunt nebuni. Si fosta ca accepta, si astia ca se expun asa, sar cand e vorba de bani ce nu suporta omul.
16
0
Un pirnaias si o femeie usoara. Cine se aseamana se aduna.
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468