REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cristi Borcea anunță "renașterea" lui Dinamo

Cristi Borcea anunță "renașterea" lui Dinamo

Victor ROTARU 26 ianuarie 2023 | 00:00 1021

Omul de afaceri vede imperativă construcția unei arene noi în Ștefan cel Mare, moment în care vor exista și investitori dispuși să bage bani.

Cristi Borcea anunta

"Ca să o duci pe Dinamo acolo sus îți trebuie un stadion. Când o să se termine stadionul, atunci Dinamo o să fie cea mai puternică echipă din România. Pe Dinamo o susțin și va fi susținută puternic. Am prieteni și oameni care vor să susțină Dinamo, dar când se va face stadionul.

Când vor începe să pună buldozerele, atunci se va creiona un Dinamo frumos. Fără infrastructură, fără emulație, nu există nimic. E cel mai urât și cel mai vechi stadion din România. Priviți la Craiova, la Rapid, la Sibiu. Unde se investește în stadioane, proiectul arată frumos", a spus Cristi Borcea, conform Prosport.

Dinamo va avea parte de o arenă nouă, multifuncțională, de care vor beneficia atât fotbaliștii, cât și ceilalți atleți care sunt legitimați la formația din Ștefan cel Mare.

Vechea arenă ar urma să fie demolată în 2023, apoi, cel mai probabil în 2026, va fi inaugurat noul stadion. În acest moment, se pun la punct ultimele detalii din proiect.

”Am avut astăzi o întâlnire de lucru foarte bună la care am participat alături de secretarul general al Ministerului Afacerilor Interne, de reprezentanţi ai CS Dinamo, ai Companiei Naţionale de Investiţii şi ai companiei de proiectare pentru a analiza stadiul proiectului construirii noii arene multifuncţionale din Complexul Sportiv Dinamo, care va avea ca piesă centrală un stadion ultramodern de fotbal.

Anul trecut am pus piatra de temelie pentru acest proiect major de dezvoltare a infrastructurii sportive a CS Dinamo şi continuăm să facem paşi importanţi pentru materializarea lui. S-au stabilit câteva detalii importante, precum facilităţile din cadrul arenei şi căile de acces, în conformitate cu cerinţele forurilor internaţionale de fotbal”, a anunțat Lucian Bode, pe contul personal de Facebook.

De asemenea, Lucian Bode a vorbit și despre faptul că stadionul va avea două inele și va reprezenta un proiect emblematic pentru MAI și pentru sport în general.

”Ca elemente de noutate, stadionul va avea două inele şi va fi înconjurat de o platformă pentru distribuţia fluxurilor de spectatori, situată la cota străzilor adiacente. Va fi cu siguranţă un proiect emblematic pentru MAI si pentru sportul românesc.

Clubul Dinamo este un simbol al tradiţiei şi al performanţei şi ne-am angajat cu toţii să consolidăm acest parcurs al modernizării instituţionale. Performanţa se face cu investiţii. Iar sportul românesc are nevoie de investiţii consistente”, a completat Lucian Bode, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamne ajuta , sa revenim acolo unde ne este locul !!!
6
0
da, este un mod de a face presiune, sa dea altii banii.
0
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102