REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Dum., 24 Sept. 2023
Anul XX Nr. 6496
20.6° Constanța Duminică, 24 Septembrie 2023 Anul XX Nr. 6496

Cristi Caraman, fiul fostului secretar de stat Sirma Caraman, „a ajuns“ la Penitenciarul Tulcea!

Cristi Caraman, fiul fostului secretar de stat Sirma Caraman, „a ajuns“ la Penitenciarul Tulcea!

Mirela PASCAL 30 mai 2023 | 00:00 5921

Fiul fostului secretar de stat Sirma Caraman, Cristian Caraman, a pus la cale un plan de divizare a societății pe care o deține, Cristian Impex, transferând o parte din active și pasive către o nouă firmă pe care a înființat-o recent, Cristian Impex Bakery. Asta se întâmpla la începutul anului trecut. Iar la un an de la deschidere, Caraman a reușit să bifeze un super contract de 120.000 de euro cu Penitenciarul Tulcea. Cum a ajuns Caraman la penitenciar, având în vedere că firma doar ce a fost înființată și a avut anul trecut profit de doar 32.773 lei și datorii de aproape 7,5 milioane de lei?

Cristi Caraman, fiul fostului secretar de stat Sirma Caraman, „a ajuns“ la Penitenciarul Tulcea!

Societatea Cristian Impex SRL, firma care a ridicat un imobil cu 12 etaje în buza mării, în Faleză Nord, s-a divizat anul trecut. O procedură folosită de foarte mulți afaceriști, cu societățile îngropate în datorii. Cristian Caraman, unicul asociat, a înființat o nouă firmă, Cristian Impex Bakery, care a preluat activele și pasivele societății Cristian Impex, și care are ca domeniu de activitate producția de produse de panificație și comerț cu produse de panificație, ramură de care se ocupa și societatea divizată. La un an de la tranzacție, societatea are datorii de 7.479.809 lei și profit de doar 32.773.   Interesant este că, de la începutul anului, firma nou înființată câștigă contracte pe bandă rulantă cu statul. Adevărat, sume mici, iar beneficiarii sunt școlile și grădinițele din Tulcea. Însă, nu putem să nu remarcăm un mega contract încheiat cu Penitenciarul din Tulcea, de peste 100.000 de euro. Tranzacția a fost încheiată în aprilie a.c., și vizează achiziția de pâine semi-albă, valoarea exactă a contractului fiind de 594.100 lei, valabilitatea acestuia fiind un an de zile.

Caraman a construit în buza mării, la Constanța

Familia fostului secretar de stat la Ministerul Dezvoltării a intrat în atenția opiniei publice prin prisma mastodontului de pe plaja din Faleză Nord.

Cristi Caraman, fiul fostului secretar de stat Sirma Caraman, „a ajuns“ la Penitenciarul Tulcea!

Blocul cu 12 etaje, construit în buza plajei Reyna, s-a aflat în atenția judecătorilor, după ce s-a cerut demolarea clădirii, pe motiv că s-ar fi ridicat ilegal. Caraman a scăpat, în cele din urmă, de demolare.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hagi și Simona v-au scos in lume
2
0
Nu mai behai prostane pe aici ca toți sălbatici din Tl au venit la cta și put a balega
5
1
Cica are vreo 60 milioane numai credite ! Plus fonduri in prostie facute pe gigi uda , misinca costin , ciciu , pe toti nepotii lui , baiatul lu costel liuta ! Astea din neamul lu liuta nu au bujiile bine stranse la cap !
3
1
Numai baieti buni pe aici
1
1
Toata lumea stie baronul minciuna asta cu ma-sa au luat apx 40 mil credite de la cec
1
0
Avea 10000 de oi fictive , trecute si pe papazica nicolae … acum are milioane luate din banca ! Puneti lacat la beci , si nu i dati chei lui … pericol iminent de funie ! Nevastasa umbla din p**a in p**a !
6
0
De blocul construit de cipanezi in buza marii. Pai p***t sa fii sa iei o locuinta in acel bloc. Mai devreme sau mai tarziu malul o ia la vale. Iar chitac n are putere sa darame bomba aia vu ceas. Sirma e infiletata binr in psd guvern. Ia vedeti cat a sponsorizat tot ce inseamna firma din jurul acestei familii la partide.si rosu si galben. Chitac habar n are de viata lui il mai are si pe rusu mana de fier, bine fie vb intre noi, rusu e mana moarta. Se aude ca acum se gudura toti cei care vor evenimemte n cta pe la el iar el le raspunde, CUM A FOST SI INAINTE DAR LA MINE DACA VREI EVENIMENT. ASa ca cipanezii conduc romania cu mana de fier.fac ce vor unde vor cand vor.au pe statul de plata destui oameni
4
0
Se apropie scadenta la banci … urmeaza funia !
4
0
Va trag armanii la m..e la toate mucanele voastre ca sunt de o mie de ori mai perverse si mai coarde nu le mai jigniți pe ale noastre ca nație mai perversă și mai fomista ca a voastră nu există
11
11
Numai pe combinatii de influenta. daca ii iei la puricat iese tot molozu
9
2
Se intinde duhoarea de branza cu aracet....
13
1
Halal de golanoi la camasa
8
0
am investit LTA GROUP,CAMBELA,MERGEANI STERE COBADIN CU CITE 15MIL DE EURO DE FIECARE VREAU SA MA ARESTATII PE MINE SI PE POPESCU DE LA CEC
3
0
La noi se folosesc complet gresit anumiti termeni,anumite cuvinte. Oamenii de afaceri sunt altceva decat acei indivizi care fac specula in afara legii,care se folosesc de altceva decat formulele legale ale economiei de piata si se imbogatesc nu din satisfacerea pietei ,ci din tepuiri.
6
2
deaia tineretul pleaca masiv din tara, aici nu au ce sa mai faca, decat sclavi platiti cu 2 lei
10
0
Daca si nepotu asta e om de afaceri!?!? Meritam tot ce se intampla in mocirla asta de tara. Punct!
14
0
Nu mai fiti invidiosi....sunt blindati de datorii la banci...și ei si liuta si baronu....i-a smecherit cumnasu pe toti :))) de la cec strigare....zeci de milioane...
6
0
Asteptam stirea cu el si ma-sa la penitenciar indoor... Inmates.
21
0
Bravo kitzak, ce l-ai mai daramat pe blocul de pe Zorelelor!
17
0
Într-un oraș civilizat, bijduvenii NU ar fi avut voie să intre în Constanța. După '90 au spurcat orice urmă de civilizație. Au demontat orice teorie a conviețuirii pașnice. Pe unde trec bijduvenii zici că a trecut oastea lui Genghis Khan. Femeile lor au devenit mai c u r v e decât mocancele. Cu-rvăsăreala lor se transmite din generație în generație. N a ț i e de idioți, cretini, șpăgari, desfrânați, cu o răutate exacerbată, invidioși, bârfitori. Invocă divinitatea când se găsesc la ananghie, dar de fapt ei sunt atei nenorociți. La Stejaru și Alecsandri trăiau cu wc în curte.
25
0
Până-n '89 nu se auzea de aceasta N A Ț I E infectă că există. Trăiau numai în sate şi comune ca și refugiații că-i împușcau comuniștii.
24
1
Asta e sageata lu mă mă-sa.....
15
0
Ce? Mereu de ce?Numele de familie îți zice de ce.Probabil e chestie deADN.
17
0
iar progeniturile de makkidoni. nu scăpăm de ăștia și dacă ar mai fi un cernobîl 2. ca scabia stau ăștia agățați de orice.
33
2
Ca-n r*mânia! După ce au "tras" de la stat prin funcții bugetare la MRDAP, acum reprofilarea este pe evaziuni conform legii. Și nimeni nu zice nimic. Că așa-i în R0mânia. Nu se schimbă nimic nici în 50 de ani de acum încolo.
30
0

REPLICA

LOTO

6/49
3746324943
5/49
292427392816
joker
3034728106