REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cristian Boureanu s-a împăcat cu Cristina Belciu

Cristian Boureanu s-a împăcat cu Cristina Belciu

Valentina CAMARA 3 februarie 2023 | 00:00 586

Deși mulți ar fi spus că nu mai exista cale de întoarcere, Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au împăcat. Cei doi au mai dat o șansă relației. Îndrăgostiții au fost dați de gol chiar de apropiații lor.

Cristian Boureanu s-a impacat cu Cristina Belciu

Nu este pentru nimeni un secret faptul că în preajma Cristinei Belciu, Cristian Boureanu părea cel mai fericit și împlinit bărbat. Iată că nu au rezitat prea mult unul departe de celălalt și au mai dat o șansă poveștii lor de iubire.

Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-au împăcat

Potrivit informațiilor oferite de surse apropiate celor doi îndrăgostiți, în exclusivitate pentru Antena Stars, Cristian Boureanu și Cristina Belciu au uitat trecutul și se bucură de un nou început împreună, după ce spuneau că nu ar mai fi existat șanse de împăcare între ei.

Iată că atracția dintre ei este mare, iar bineînțeles că dragostea învinge de fiecare dată. Apropiații susțin că indiferent de situație, Cristian Boureanu se întoarce la Cristina Belciu pentru că ține foarte mult la ea.

Cu atât mai mult, deși în prezent bruneta nu este în țară, ci se află în Italia, cei doi s-ar fi întâlnit săptămâna trecută. Relația dintre ei evoluează frumos, iar Cristina Belciu are mare grijă să fie alături și să îl sprijine pe Cristian Boureanu, mai ales acum, când nu trece prin cele mai bune momente din cauza procesului.

Cei doi nu stau prea mult timp unul departe de celălalt

După cum bine știm cu toții, Cristian Boureanu și Cristina Belciu au lăsat de mai multe ori de înțeles că se vor împăca, dar totodată au existat și dăți în care au apărut întorsături de situație.

Rămâne de văzut dacă cei doi vor rămâne sau nu împreună de data aceasta. Fanii sunt bucuroși să afle că au mai dat o șansă poveștii lor de iubire, mai ales pentru că în preajma brunetei, Cristian Boureanu pare mai fericit ca niciodată, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272