REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cristian Preda anunţă că a aderat la PLUS: Nu candidez la europene, voi sprijini candidaţii partidului

Cristian Preda anunţă că a aderat la PLUS: Nu candidez la europene, voi sprijini candidaţii partidului

Replica API 30 ianuarie 2019 | 01:54 457

Cristian Preda

Europarlamentarul Cristian Preda a anunţat, marţi, că a aderat la PLUS la invitaţia lui Dacian Cioloş, precizând, însă, că nu va candida la alegerile pentru Parlamentul European, dar va sprijini candidaţii acestui partid.

"La invitaţia lui Dacian Cioloş, am aderat la PLUS. Aşa cum am anunţat în urmă cu patru luni, nu candidez la europene. Voi sprijini candidaţii PLUS la alegerile din 26 mai şi îi invit pe toţi cei care au încredere în mine să facă acelaşi lucru", a scris Preda pe Facebook.

El susţine că, prin afilierea sa, PLUS capătă statut de partid parlamentar şi va avea, în consecinţă, delegaţi în toate secţiile de vot, "putând astfel securiza opţiunile exprimate în favoarea listei sale".

"După alegerile pentru PE, folosind experienţa europeană acumulată, voi acţiona în cadrul PLUS pentru ca instituţiile rezultate din viitoarele alegeri - preşedinţia, autorităţile locale, noua majoritate parlamentară - să lucreze în interesul general, nu în interes propriu", a adăugat Preda.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Super cool! Bravo. Se caznesc toate antenele, toate mediile online sa-l minimalizeze pe Ciolos, dar va fi un recul de-o sa-i puna-n cur pe multi! Astia sunt oameni destepti si valororosi nu HOTI si PENALI ca gasca de HOTI din jurul lui DRACnea si ALDE tariceanu. Astia au grija godacilor cu PENSII SPECIALE care mananca TOT BUGETUL. Aproape trei sute de mii de speciali de-ai lui DRACnea si-a PSD-ului iau PENSII SPECIALE cat iau pensie patru milioane de amarasteni! Asta-i cea mai mare HOTIE care omoara tara si pe noi toti!
6
0
Sa te futa caini trdator de tara !
0
7
Lumea s-a convins, sustine tu pe cine vrei
0
9
Super cool! Bravo. Se caznesc toate antenele, toate mediile online sa-l minimalizeze pe Ciolos, dar va fi un recul de-o sa-i puna-n cur pe multi! Astia sunt oameni destepti si valororosi nu HOTI si PENALI ca gasca de HOTI din jurul lui DRACnea si ALDE tariceanu. Astia au grija godacilor cu PENSII SPECIALE care mananca TOT BUGETUL tarii. Astea sunt fapte nu vorbe.
9
5
manca rahat,,un lingau.
5
8
Asta-i lingea curu lui Udrea!
6
8
Ei si ? Sa mearga unde vede cu ochii,nu conteaza pentru nimeni. Nu este o personalitate de mare valoare profesionala sau umana,asa ca unde pleaca si de ce,e treaba lui,ne doare -n basca.
1
8
Astfel de personaje ...nu. E antipesedist ca sa faca el ce fac pesedistii. Tot un fel de politician rupt de realitatea din popor
4
9
Saluatari din ...Suedia!
5
9
un securist plus un militian plus un tradator ca Preda plus un procuror comunist ca Macovei plus o Pruna acesta este partidul PLUS aduna toate mizeriile natunii romane .Marsh la munca ,nu numai la intins mana puturosilor! Ce va mai place sa fiti asistati social cu staif asa ca politicieni mai ales in parlamentul european,afara,,hotel ,banuti,pensii culmea ne mai si pisham pe romani ca noi suntem la Bruxelles .Ia mai stati si prin Romania sa crapi in metrou de inghesuiala,pe strazi prin gropi si noroaie,in trafic cu orele sa crapati muncind in multinationalele mult iubite javrelor ce sunteti
12
8
Cristiiii regurgitez pa mata
10
8
ciolos, m-ai pierdut. incepusem sa cred ca sunteti in stare de ceva in .. plus
10
9
Esti un ratat. Nenorocitule ti-ai batut joc de tara.
10
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212