REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Cristian Radu a BĂGAT Mangalia în BEZNĂ

Cristian Radu a BĂGAT Mangalia în BEZNĂ

Replica API 4 noiembrie 2020 | 21:16 3081

În ultima vreme, mangalioţii au parte de tot felul de suprize care mai de care mai neplăcute. După ce locuitorii din Mangalia s-au arătat nemulţumiţi de pavelele pe care primarul Radu Cristian le-a montat pe trotuarele de prin oraş, acum o altă problemă s-a ivit la orizont. Serile trecute, străzile din Mangalia au fost lăsate în beznă, cetăţenii fiind obligaţi să umble prin întuneric.

Un mangaliot a semnalat această problemă, ţinând să precizeze că în urmă cu două seri a fost nevoit să-si folosească telefonul mobil pe post de lanternă pentru a putea circula pe o arteră din oraşul Mangalia. Motivul principal au fost becurile amplasate pe stâlpii de iluminat stradal care nu erau aprinse. “Am ajuns să ne luminăm calea cu lanterna de la telefon. Foarte frumos, am rămas fără cuvinte!”, a declarat cetăţeanul nemulţumit de situaţia ivită. În plus, acesta a mai susţinut faptul că artera respectivă ar fi fost luminată în timpul campaniei electorale, dar după alegerile locale toate becurile ar fi fost “uitate pe modul off”.

Cetăţenii, nemulţumiţi şi de pavele

Amintim că, recent, mai mulţi mangalioţi s-au declarat nemultumiţi de lucrările ce au avut loc în ultima vreme la ei în oraş. Mărul discordiei dintre cetăţeni şi autorităţile locale a fost reprezentat de pavelele proaspăt montate de către angajaţii de la firma ce se ocupă de lucrări. Ba culoarea nu a fost bună, ba modelul nu a fost înţeles de către cetăţeni. Cert este că de vină au fost autorităţile locale, care nu au ştiut să aleagă culori mai vii, şi lucrătorii angajaţi să le monteze, pentru că nu au realizat opere de artă din nişte simple pavele.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cetateanul care nu a vazut lumina pe strazi oare cand a stat in frig ca toti mangaliotii 2 luni pe un ger crunt a zis ceva ??? Sunt sigura ca are memorie scurta si l a votat pe iorgus ii e dor de frig in apartament
0
1
Primarul asta nu a facut decat sa indatoreze orasul pentru inca 20 de ani..dar de unde sa stie sustinatorii lui cat de rau face cetatenilor...o sa vedeti din ianuarie taxe si impozite...o sa va usture...Mangalia este un oras obosit,la fel cum este si Constanta...asta datorita idiotilor care au condus aceste orade..celor care zic ca este bine si orasul arata bine ,ii sfatuiesc sa dea o cautare pe google view si sa vada Clujul sau Timisoara,Iasi sau Sibiu...etc...asta in cazul cand nu pot ajunge acolo...vor vedea ce inseamna un oras frumos si curat...
4
0
Cristian Plmica Radu cel Idiot tine mangalea captiva in bezna evului mediu contemporan . Dupa a ce defrisat tot pune gazon in fiecare an rulouri desigur si reface anual irigatu pizdii ma.sii . Greu gasesti un bou ca el
6
1
Pt mangaliot , daca iesea murad si facea o moschee ii faceati statuie, eu cred ca era dezastru omul ala . Eu nu sunt politic dar se vede de la o posta ca nu siau dat interesul la pavelele alea si mai se vede cat de ieftine sunt. Daca iubiti Mangalia faceti ceva pt ea.
2
2
astia sigur sunt securistii de la usri, carora nu le convine nimic. Daca iesea Paris omul lui Cacagheorghe de la Cta, aceleasi pavele se puneau, dar se considerau a fii bune, ca sunt puse de USRi.Ba ipocritilor!
3
5
ba prostanilor consiglieriba turcilor,ba tatarilor,puneti ba copaci,mangalia arata ca in stepele de unde drequl v.a adus! lasati pavelele si stilpii,betoanele,sase rinduri de borduri,blocurile alea mirlanesti din saturn si olimp unde nu stau nici macar boschetariipuneti verdeata incultilor si taranilor,cA in orasele pe care le.Ti vizitat,cain varna ba bouarilor!
6
3
Inainte de alegeri Mangalia era un santier.La foc automat se refaceau strazi, trotuare, etc.Dupa ce a fost reales Dl.Cristi Radu totul s-a oprit. Nu ar fi rau Domnule Primar sa o luati si acum la pas prin Mangalia sa vedeti cum au ramas lucrarile incepute de Dvs. in campania electorala. Asta ca sa ne aratati ca ati fost reales pe merit !
13
1
Va e foame? V-a taiat de la cascaval?
4
1
Ce articol e asta ? Nu aveti ce sa mai spuneti de Cristi Radu ? Oricum il vom alege Primar pe viata ! Mangalia este altfel si va fi altfel in viitor
4
5
sa ziceti mersi pt modelele alea de pavele asa cum sunt. daca iesea Murad, va facea o frumusete de moschee acolo.
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218