REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cristian RADU, ACUZAT că stă de VORBĂ cu oamenii doar în CAMPANIE!

Cristian RADU, ACUZAT că stă de VORBĂ cu oamenii doar în CAMPANIE!

Replica API 10 mai 2021 | 00:28 4205

De ani de zile, locuitorii din municipiul Mangalia așteaptă ca angajații Primăriei să ajungă și pe străzile lor. Locuitorii sunt nevoiți să se plângă doar pe rețele de socializare de lipsa de respect de care dă dovadă administrația locală. Aceștia așteaptă o minune din partea edilului Cristian Radu și își doresc ca acesta să fie mai prezent în viața cetățenilor, acuzându-l că stă de vorbă cu ei doar în campaniile electorale.

Șantierul din Coloniști a rămas... șantier

Cetățenii s-au săturat până este cap de lipsa de reacție a edilului ce conduce orașul, în speță Cristian Radu. Aceștia îl acuză de faptul că a fost prezent pe străzile orașului doar în campania electorală, acum nemaiavând curaj să dea ochii cu cetățenii.

,,Înainte de alegeri, actualul primar era mai tot timpul prezent pe străzi liniștind cetățenii că lucrările se vor termina. Pe 27 septembrie, se bucura de încă o victorie la Primărie. Între timp, șantierul din Coloniști a rămas... șantier. Utilajele s-au retras undeva la începutul lunii octombrie, iar lucrările au rămas neterminate.

Dragi oameni din echipa primarului, dragi susținători ale acestor proiecte, sunteți mulțumiți de ceea ce este acum în acest cartier? Tot ceea ce a rămas acum sunt niște alei triste parcă de cimitir, fără pavele ca, deh, depășea bugetul. Străzile sunt franjuri, pline de gropi sau de cârpeli. Dacă în perioada campaniei erați prezenți tot timpul în zona aceea, întreb, mai aveți curajul să vă plimbați pe jos pe acolo?”, se arată într-o postare a unui cetățean din Mangalia.

Iar aceasta nu este singura. Pe rețelele de socializare, așa cum este precizat mai sus, mesajele curg în cascade, cetățenii acuzându-l pe Cristian Radu de lipsă de implicare.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Brigada de propaganda a primarului a intrat in actiune. Primarul ne da apa mocirloasa sa bem si propaganda lui zice ca e sampanie.
0
0
Pana anul trecut numai stiri de bine de Radu,acum ce s-o fi intamplat numai voi stiti,dar nici macar o stire de bine nu am mai vazut,iar orasul chiar arata bine.
0
3
Ce faceti voi cu primarul Mangaliei,pseudo jurnalistilor,se numeste SANTAJ
1
2
Omul are treaba, alearga toata ziua, nu sta ca voi, trantorilor, sa se plictiseasca. Mai puneti osul la treaba si nu mai asteptati sa vi se dea pe tava, labarilor
5
17
Ce nu intelegi oameni buni, nu a fost votat de nimeni, dar castiga alegerile de fiecare data cu ajutorul baietilor smecheri cu epoleti pe umar. Tot cu aia a furat si la anaf tot cu aia o sa fure si in continuare. Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile.
10
1
Subscriu la comentariul Redactia.
11
1
De ce l-ati mai votat??
2
0
De ce va mira acest fapt?Asa fac toti politicienii,cand au interes ne cauta!
10
0
Mare jeg jeg jeg
9
4
Cum plm isi justifica averea ?
11
1
Intai mergi urgent la scoala , alfabetizeza-te si apoi poti posta ce vrei !
1
6
SI SI CE DKU VA MIRA NU ASA II FIRESCUL.PARCA V ATI NASCUT IERI OMUL II ASIGURAT 4 ANI LA CE SA MAI VB CU TOOOTI INOCENTI.
9
0
Il doare in cot,a facut ce a vrut!
14
2
Strazile arata ca in Sirian dupa bombardament mai ales pe VASILE PARVAN.Locuitorii sa nu se planga AVETI CE A-TI VOTAT!
15
1
pana la campania viitoare!
5
1
Sta de vorba cu Pasa , Piciu si Beinur .
19
4
Un nenorocit de Primar !
18
8
e ocupat cu furatu. si-a luat bmw x6 de 130.000 de euro
22
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367