REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cristian Radu, acuzat că vrea să interzică desfășurarea evenimentului Kurultai

Cristian Radu, acuzat că vrea să interzică desfășurarea evenimentului Kurultai

Replica API 19 august 2022 | 21:42 3028

Consilierul local al municipiului Mangalia, Menabit Ozzy, îl acuză pe primarul Cristian Radu, că vrea sa interzică desfășurarea evenimentului Kurultai.

„Primarul Mangaliei și consilierii locali din partidul său vor să interzică acest eveniment, cu câteva zile înainte de data la care trebuie organizat. Invitațiile au fost făcute pentru 500 de artiști și sportivi străini, vizele obținute, cazările contractate, transportul cu avionul plătit. Cheltuiala din partea Uniunii Democrate Tătare este de cca 400.000 lei, iar Consiliul Local Mangalia a alocat 10.000 lei. Acesta este parteneriatul în organizarea evenimentului, pe care vor să îl elimine din Agenda de Evenimente a Municipiului Mangalia, în următoarea ședință de Consiliu Local, cu următoarea motivație oficială:

„Nu dorim ca lipsa unei organizări ireproșabile din partea partenerului Primăria Mangalia să afecteze cumva frumusețea și însemnătatea cultural a evenimentului Kurultai.“

Deci... dacă era un eveniment urât, nu era o problemă pentru consilierii PNL. Dar pentru că este un eveniment frumos, primarul și ai lui vor să îl interzică în Mangalia.

Pentru că un lucru frumos este discriminat, pot să mă adresez Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării?

Sper să se răzgândească primăria până luni, când este ședința. Dacă cineva vrea să participe la ședința Consiliului Local, convocată online pentru data de 22 08.2022, să facă o cerere de participare la adresa secretariat@primaria.mangalia.ro. până mâine, sâmbătă 20 august a.c., ora 15:00. Altfel nu vă primește online în ședință.“, este mesajul Consilierului Menabit Ozzy.

M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sunteti mai rai trebuie sa gasesc iar niste p****i sa ma voteze si imi trebuie subiecte din astea ca s ar putea sa nu mai puna botul asa usor fraierestenii la urmatoarele alegeri iar steagul Turciei il pun unde vreau eu desi ... sunt t***r nu t**c dar oricum ii prostesc si pe turci si pe tatari si mai ales pe romani
0
0
kurultai, adica tai curul
0
0
Primarul se teme de Tatarstanul lui Putin, ca vine la Kurultai sa il debarce din fotoliul Primariei.
0
0
Acuzat de cine??? Ozzy tra-la-la noul Sandel al Mangaliei.
1
0
Ozzy este consilier local pentru ca l-au votat oamenii. Pe listele PSD si PNL poate fi pus pe loc eligibil oricare ticalos si ajunge consilier, fara vreun merit personal. Daca oamenii au votat pe Ozzy si echipa lui, e pe merit.
0
0
Acuzat de cine??? Ozzy tra-la-la noul Sandel al Mangaliei.
0
0
Daca cei care organizeaza festivalul asta nu primesc nici un leu de la primaria Mangalia atunci este treaba lor,pot sa se distreze dupa traditiilor daca nu deranjeaza pe nimeni.
0
0
rumanilor sa fie slugi in toata europa.punct...
0
1
Cand vorbiti de tatari spuneti CRIMEEA si TIMUR nu spuneti Osman si Kemal Ataturk.numai asociati tatarimea cu Turcia.Turcu e t**c tataru e tatar. Turcu are tara se numeste Turcia. Tataru vine din Mongolia.exista TATARIA?tataru a fost sluga la palatele sultanilor.au fost lasati peste tot pt simplu fapt ca sa populeze teritorii.menabit este doar un pui de t***r acontat de opozitia din Mangalia mai exact de Murad.iar Mireluta P****l este doar coada de topor a lor.hai mireluta meegi la olimp sa decontezi articolele.
0
0
@Mircea Ce s-a intamplat printesa, asa te-a mintit iubitul tau t***? Nu e vina ta ca esti proasta!
1
0
faceti pe banii tiganilor ca arif care stau toata noaptea la sedinta,acum dorm ca porcii.sa plateasca ei!
0
0
vezi ca a primit 40 de milioane de RON de la Guvern pentru subventie la caldura pulimii.Vezi ca vrea sa-i deturneze
0
0
dobrogea e a turcilor. punct
1
1
cred ca e un mogaldan jet bejet
0
0
In Dobrogea primul a fost Radu sau "kurultai".Asa ptr.bla bla,hai jet tu de unde ai venit
0
0
Mergeti in Turcia cu evenimentul, hai jet.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108