REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cristian RADU nu crede în NEMULŢUMIRILE sincere ale MANGALIOŢILOR

Cristian RADU nu crede în NEMULŢUMIRILE sincere ale MANGALIOŢILOR

Replica API 16 decembrie 2020 | 10:20 4960

Așa se poate caracteriza, în ultima perioadă, Municipiul Mangalia. În timp ce, centrul orașului este amenajat de sărbătoare, pe străzile lăturalnice, gropile, gunoiul și lipsa infrastructurii la standardele europene, dau bătăi de cap oamenilor. În loc să iasă pe teren pentru remedierea problemelor, primarul... se scuză: Nu au acceptat faptul că au pierdut!

Dacă centrul orașului a fost îmbrăcat în straiele de sărbătoare, cu lumini și ghirlande, lăudate de cei mai mulți dintre cetățeni. Realitatea tristă este că nu același lucru putem spune și despre aleile și străzile periferice din municipiul Mangalia. Problemele par să fie de ordinul zecilor pentru cei care sunt nevoiți să traverseze zilnic zona străzii Vasile Pârvan. Lipsa trotuarului, noroiul de pe stradă, maldărele de gunoaie, lucrările neterminate, gropile nesemnalizate, cauzatoare de stricăciuni pentru mașini și lipsa de reacție a primăriei îi face pe cetățeni să devină reticenți la faptul că soarele ar putea apărea și pe strada lor.

Localnicii așteaptă o vizită din partea edilului

Cetățenii care locuiesc pe strada Vasile Pârvan, îi cer edilului Cristian Radu, să facă o vizită și să remedieze problemele. Aceeași situație este prezentă și pe strada Walter Mărăcineanu.

Cetățenii îi adresează primarului, Cristian Radu, aceștia doresc să afle când vor fi refăcute trotuarele și când va fi asfaltată strada Vasile Pârvan. ,,Ne puteți spune când vor fi refăcute trotuarele și când va fi asfaltată strada Vasile Pârvan, această importantă cale de acces auto?” precizează aceștia.

Răspunsul primarului Cristian Radu

Contactat de către reporterii „Replica de Constanța”, primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian, a fost de părere că cei care se plâng și sunt veșnic nemulțumiți nici măcar nu locuiesc în zonă.

„Cu siguranță cei care se plâng și trimit pozele peste tot, nu locuiesc în zona respectivă. Acești oameni se pare că au rămas cu gândul la alegeri. Nu au acceptat faptul că au pierdut și continuă să arunce în stânga și dreapta cu lucruri neadevărate. Și spun acest lucru pentru că în urmă cu 2 săptămâni, am fost în zona respectivă, și cetățenii știu care este adevărul. Dacă discutați cu cei care locuiesc în zonă, o să vedeți că nu au nicio problemă. Proiectul este unul finanțat cu fonduri europene și este în grafic. În zona respectivă există 2 probleme majore pentru care s-au sistat lucrările. Prima este legată de schimbarea țevilor de către cei de la RAJA. Iar ce-a de a doua problemă este legată de rădăcinile copacilor ieșite prin trotuar care împiedică asamblarea pavelelor. Este necesar să îi dărâmăm, însă eu nu-mi doresc acest lucru.” a declarat edilul orașului Mangalia, Radu Cristian.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot dar tot ce s-a construit sau renovat in Mangalia este cu materiale de cea mai proasta calitate: borduri, pavele etc. Nu mai punem forta de lucru slab calificata.
1
0
bai gigi, esti un bou. sinucide-te.
1
1
Raducanu Razvan fiu de politist vinde droguri de anii de zile fara sa fie deranjat de cineva la ce platim taxe si impozite
4
0
Stimati tovarasi de la replica, de ce nu lasati sa se faca comentarii si la traseistul de srviciu, Banias? Va cinstit? Nu sunteti curiosi sa vedeti ce iubit este de constanteni? Ce tupeist.....sa multumeasca constantenilor ca mai sta patru ani degeaba in parlament!!
4
0
Nicolae maCiuca , interimar !
3
2
Baicei care-i tineti parte lui PITICUL PORNO,ori sunteti prosti ,ori tembeli.Tot ce a scris Replica e adevarat,si nu numai.In Colonisti a daramat trotuarele acum 2 ani ,strazile sunt pline de santurile celor lasate de Raja si de la gaze,la fosta baza de receptie e BOMBA ECOLOGICA de cativa ani si muisti aia de consilieri nu ies pe teren sa vada cei prin Mangalia,vin din C-ta si intra in primarie.
8
5
Mangalia este prin traditie un orasel murdar,plin de hoti,mai nou reamenajat de unii cu gusturi mai rau decat proaste, asa incat se fie respingator si pentru localnici si pentru eventualii vizitatori. Daca nu era aici malul marii,oraselul ar fi fost de mult timp parasit complet . Traditia se va pastra,nu va faceti iluzii. Si pe urma,oare cine alege primarii in Mangalia,ca doar nu cei din Botosani sau Sibiu.
6
4
In campania pentru alegeri a putut sa iasa la pas prin oras, ca avea nevoie de voturi, acum cand cetatenii au si ei nevoile lor, primarului i se rup pingelele daca iese din barlog.A fost votat cu majoritate ,cum poate sa jignesca alegatorii si mai mult locuitorii orasului, contribuabili la urbea pe care o pastoreste !? Daca nu respecti, nu esti respectat Tine de cultura si educatie, care lipseste cu desavarsire.
10
4
Cine va mai intelege?!Cand nu se face ceva,de ce nu se face?Cand se face?AAAA,e prea scump,distruge bugetul...Numai populism ieftin si demagogie,atat...Acest primar chiar face ceva pentru orasul nostru,orasul nostru arata frumos si ingrijit,aaaa,nu va place asta?!Din pacate pentru voi haterii adevarul este altul.Senatorul Ozy,Iorgus si asociatii lui,normal ca vad altfel,in sufletul lor este numai ura,rautate si prostie si neputinta!
11
9
Cine l-a ales primar pe militianul asta? Sa-l stapiniti sanatosi.
15
4
Te uiti in declaratia de avere si e..... ceata totala. Oare cum se intretine acest personaj? Saracie lucie.
13
3
Caz clasic a la Replica. Pentru o ciorba arunca cu noroi in oameni OK fara niciun fel de scrupule. Daca faci maine plata la redactie, ti-l scoate erou national pe Radu. Csf.
12
10
toti care se plang as vrea sa le vad eu casele lor cat de ingrijite sunt ,ce destepti sunt pe unde lucreaza ,cum se poarta in societate si de cate ori pe saptamana sunt trezi Daca aveti orbul gainilor mai plimbati va prin oras sa vedeti schimbari
11
11
Bai viteazule ...daca ai intinde putin antenele ai vedea o gramada de decizii proaste ale actualului primar in ceea ce priveste furnizorii de utilitati prefera sa ajunga cu ei in instanta si sa nu-i plateasca la timp in schimb pune pavele, ghirlande de craciun, asfalt, etc. Astfel ca sunt datorii enorme catre goldterm, enel, raja si megaconstruct...orasul e in faliment...acum in Decembrie i-au venit de la guvern 1,5 mil lei... nu-i nimic punem ghirlande!!!Cu callatis therm este alta poveste ...dl. Primar nu vrea sa plateasca ce a cumparat...e simplu ...exista ctr cereti-l si veti vedea?!
9
7
Senatorull Menabit Ozghiun va candida din nou peste 4 ani sustinut de Iorgus si rezultatul va fi exact la fel. Radu va domni pana moare
9
12
Vad ca Radu Cristian a ajuns personajul negativ pentru ziarul Replica. Se pare ca este mare foame de bani la Replica! Acest om,Radu Cristian,tace si face,nu are el numai parti pozitive,ca orice om,nu suntem perfecti,dar isi iubeste orasul si face lucruri marete pentru acest oras.In vara orasul nostru o sa arate mult mai frumos si mai atragator pentru turisti.Primarii din urma lui Tusac si Iorgus au falimentat orasul si acum firmele lor capusaza bugetul local,firme gem Callatis Term si multe altele.Replica inca nu au venit sarbatorile,voi de acum ati pornit la colindat,va este fomita rau,rau!
13
10
ASA AVEA FATA ASTA FE MILOG CAND NE SPUNEA SA COLECTAM BANII PENTRU PARTID .PNL ARE NEVOIE DE BANII CA ALT FEL MA SCHIMBA
17
5
ba radu,esti primar deoarece Nu.l vrem pe iorgus borfasulmvecinul! Hu mai taia pomii si betona statiunile,Mangalia,berbecule incult! ai taiat tuia ca sa pui tot tuia,care creste in 100 de ani 1 m. contracte ptr spaga,iarba,blocuri aiureazece rinduri de borduri,ti.e sila sa te plimbi prin mangalia,malul marii,sa.ti bata soarele in cap!poluate fonica si de la masini maxima,in zona garii,pune bouare limitatoare de viteza! traficul greu in oras,misuna cisternele si claxoneaza ziua,noapteaydiot! ce.ti pasa,tu stai in cta!sper sA stai la pirnaiein betoanecu iorgus si mazare,sa vedeti cum e.
9
7
Inainte de Radu primar Mangalia era ruina Ati uitat Votez Radu Primar inca 100 ani
12
21
V-am traso prostilor,ne vedem peste patru ani !!!
4
13
Un oras sub teroare. Asta a ajuns Mangalia. Spirala tacerii!
17
9
Mare prost esti mai True ! Bani ioropeni ai mangalezilor ioropeni datori vanduti pe viata. Asta a facut cacatul uscativ care betoneaza tot. Cavou este mangalistan dupa viziunea micutului deebedeu
11
10
TIN PETRECERI LA RESTAURANTUL DE LA SUBSOL, ACOLO NU NE VEDE NIMENI !!!
10
4
Nu cred ca exista vreun primar mai bun in judet.Efectiv a ridicat din ruina Mangalia doar cu bani europeni.
15
27
Asta ie chiar tigan. Cine voteaza Radu? Trebuia Ozzi ca a spus ca e harnic
3
16

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102