REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cristian Terheş: '2020, anul în care s-au îngrădit în România drepturile și libertățile oamenilor într-un mod nemaivăzut'

Cristian Terheş: '2020, anul în care s-au îngrădit în România drepturile și libertățile oamenilor într-un mod nemaivăzut'

Replica API 3 ianuarie 2021 | 00:00 1321

Europarlamentarul PNŢCD Cristian Terheş a postat, pe Facebook, un mesaj în care spune că, în 2020, românilor le-au fost îngrădite drepturile și libertățile.

Cristian Terhes

"Anul 2020 a fost anul în care s-au îngrădit în România drepturile și libertățile oamenilor într-un mod nemaivăzut din perioada ocupației sovietice. Libertatea religioasă și de exprimare, reinstaurarea cenzurii în presă și pe internet, limitarea dreptului la circulație și întâlniri au fost doar câteva dintre restricțiile impuse de guvern în anul trecut, iar limitările se vede că vor crește.

Cine își cedează drepturile și libertățile crezând că așa va trăi în siguranță, nu doar că le va pierde pe ambele, atât drepturile cât și siguranță, ci va trăi că un câine în lanț, saturandu-se cu miezii ce cad de la masă stăpânilor.

Omul, că ființă creată de Dumnezeu, are drepturi și libertăți fundamentale inalienabile pe care statul nu i le da, ci i le protejează. Când omul renunță, indiferent de pretext, la aceste drepturile și libertăți ale sale, singur se face sclav/rob.

Dacă cineva dorește, totuși, să renunțe la drepturile și libertățile sale, e alegerea lui. Întrebarea este ce fel de societate dorim pentru noi și cei care vin după noi: una cu oameni liberi sau sclavi?

Lupta pentru drepturi și libertăți nu e doar pentru protejarea propriilor drepturi și libertăți, ci și a celor care vin după noi. E continuarea luptei generațiilor trecute și obligația pe care o avem de a o continuă pentru generația ce vine după noi.

Anul 2021 trebuie să fie anul în care ne luăm drepturile și libertățile înapoi!", a scris europarlamentarul PNŢCD Cristian Terheş, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...poate iti povesteste Bogdan Stanoevici cum e cu libertatile astea...dar doar daca va mai apuca sa iasa de la terapie intensiva...ce-i mai macanea gura si astuia despre tot felul de conspiratii...si ingradire de libertati...atentie ca esti cam grasut ...adica persoana vulnerabila...
3
0
Se pare ca romanii chiar asta vor,doar ca cei ce aplauda stalinistii si fascistii ar dori ca ei sa nu fie abuzati la fel ca restul,ori asta nu se poate. Prostimea crede ca daca striga ,,muie PSD'' ori face scandal impotriva educatiei si decentei,impotriva celor ce spun adevarul e gata,e un fel de bilet catre beneficii. Ei bine nu-i asa,cei din anume structuri doar se folosesc de idioti,nu-i si accepta in familia privilegiatilot societatii. A fo de partea celor ticalosi nu te va face mai satul si mai bogat,ci doar mai inveninat si singur. Prostanii nu inteleg.
2
2
Ca sa-i raspund la intrebarea cu ce fel de societate vrem...Vrem o societate in care mizeriile comuniste si securiste de generatii, cum esti si tu de altfel, sa dispara si sa fie inlocuite de oameni decenti si patrioti in adevaratul sens al cuvantului. Jeg ce esti...
4
0
de la cine ai auzit vorbele astea ? de la nemernicul ala de chesoi tudorel?
4
0
PNTCD nu mai exista, el a fost pe listele PSD, este preot graco-catolic in SUA si votat de adeptii lui
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212