REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cristina Cioran, despre ziua în care a născut prematur. Vedeta a făcut dezvăluiri în lacrimi

Cristina Cioran, despre ziua în care a născut prematur. Vedeta a făcut dezvăluiri în lacrimi

Ana Maria Lipan 3 ianuarie 2023 | 00:00 717

Cristina Cioran a oferit un interviu, în lacrimi, despre ziua în care a născut-o prematur pe fiica ei. Ce a mărturisit vedeta despre cel mai greu moment din viața ei, în cadrul unei emisiuni TV?

După cum bine știm cu toții, Cristina Cioran a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Dobrescu. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Vedeta a trecut prin momente grele. Iată cât de emoționată este atunci când vine vorba de nașterea fiicei sale.

Cristina Cioran, despre ziua în care a născut-o pe fiica ei

În exclusivitate pentru Antena Stars, Cristina Cioran a mărturisit că momentul în care a născut-o prematur pe fiica ei a fost cel mai greu din viața. Vedeta a povestit cu ochii în lacrimi prin ce clipe de coșmar a trecut atunci de teama că fiica ei n-ar fi supraviețuit.

Cristina Cioran a fost nevoită să stea într-o tensiune mare câtă vreme aștepta vești despre fiica ei. Vedeta a putut răsufla ușurată când primit vestea bună de la un medic. 

„Ăla a fost cel mai greu moment din viața mea (...) Am avut teama că nu va supraviețui. Nu îmi doream decât să vină cineva să îmi spună ce e cu fetița. Nu știam nimic. Născusem și așteptam, așteptam fetița și tot întrebam <<Copilul, fetița, trăiește?>>. (...) Nu îmi zicea nimeni nimic, adică a durat ceva, dar nu a durat mai mult de o jumătate de oră probabil, dar jumătatea aia de oră a fost un secol, nu mai trecea. La un moment dat a venit medicul. (...) Mi-a spus că este în regulă”, a mărturisit Cristina Cioran.

Vedeta a mers singură acasă după externare

Cristina Cioran nu a putut sta în spital mai mult de două zile după naștere. Vedeta a fost nevoită să plece cu fiica ei, singură, acasă cu un taxi. Pentru actriță, acea zi a fost una teribilă.

„Pentru că era spital COVID, a trebuit să părăsesc spitalul, adică obligatoriu. la două zile după ce am născut (...) Copilul nu putea fi transferat la alt spital (...) Era extrem de mică, vulnerabilă, nu se putea transfera. La spital nu puteam să rămân și am zis să plec acasă (...) A fost o zi teribilă. (...) Singură am venit”, a adăugat vedeta.

Vedeta este o mamă model, foarte implicată atunci când vine vorba de creșterea fiicei sale. Cristina Cioran găsește mereu puterea de a trece peste orice obstacol datorită fetiței.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272