REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cristina Joia, prima apariție după ce a fost agresată într-un magazin: „Sunt cât se poate de bine în situația dată“

Cristina Joia, prima apariție după ce a fost agresată într-un magazin: „Sunt cât se poate de bine în situația dată“

Replica API 12 decembrie 2020 | 00:00 1898

În urmă cu o lună, designerul emisiunii "Visuri la cheie", Cristina Joia trecea prin momente cumplite. O simplă atenționare făcută unei femei care își parcase mașina într-un loc nepotrivit avea să o trimită pe patul de spital și pe masa de operație. Joi, 10 decembrie, Cristina a fost invitată în platoul emisiunii "Vorbește lumea" și a rememorat clipele dificile pe care le-a depășit cu bine datorită susținerii celor dragi. Iată ce a povestit Cristina!

Cristina Joia

Sursă foto: Captură video

Cristina Joia, designer al emisiunii Visuri la cheie a fost victima unui asalt brutal în urmă cu o lună. Întâmplare a avut loc în interiorul unui magazin în care Cristina intrase după ce îi atrăsese atenția unei femei că a parcat prost mașina, blocând astfel intrarea. Femeia a fost revoltată de vorbele Cristinei și a urmărit-o în magazin, unde a lovit-o, cu brutalitate, în fața tuturor clienților, care nu au intervenit. Lovitura a trimis-o de urgență la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru că suferise o fractură la nivelul piramidei nazale, scrie click.ro.

Sursă foto: Captură video

Timpul a trecut, rănile fizice s-au vindecat, iar Cristina a fost invitată la Vorbește lumea, acolo unde a relatat, cu sinceritate, despre clipele dificile prin care a trecut ca urmare a atacului din magazin. Designerul le-a mulțumit tuturor pentru mesajele de încurajare și a subliniat că acestea au ajutat-o să se refacă mai repede din punct de vedere emoțional.

„Sunt cât se poate de bine în situația dată și profit de ocazia asta să mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au trimis mesaje de încurajare. Am fost absolut șocată de numărul lor. Abia când am ieșit din spital am realizat cât de mulți oameni au ținut să rupă 2-3 minute din timpul lor ca să-mi trimită un mesaj”, a spus Cristina Joia.

Agresoarea Cristinei se află în arest la domiciliu

Procurorii au finalizat ancheta, au întocmit rechizitoriul, iar dosarul va ajunge pe masa magistraților de la Judecătoria Sectorului 4. Judecătorii trebuie să aprecieze dacă femeia care a atacat-o pe Cristina Joia, acum mai bine de o lună, se face vinovată de comiterea faptei penale, iar dacă vor ajunge la această concluzie, riscă chiar și cinci ani de închisoare. Între timp, agresoare se află în arest la domiciliu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa va trebuie daca nu dati spaga sa luati aminte cine da spaga scapa. Ufff bne ca nu ati votat Noua Dreapta ca nu mai era asa. Acum 4 ani o sa am o viata de AUR.
0
1
Asta mai este justitie?!! Cum sa apreciezi ca judecator ca inculpatul poate sa fie retinuta acasa, cand a mutilat un om pe viata?! Aici in speta asta nu exista pericolul social?! Cum apreciati dvs.doamnelor si domnilor judecatori?!!
4
0
spagari au lasat tiganca in libertate iar judecatorii o sa dea nup ca fapta nu exista !!! Muie cu cacat justitiei adica procurorilor si judecatorilor !!!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272