REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cristina Șișcanu, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. „Știu să combin piesele vestimentare”

Cristina Șișcanu, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. „Știu să combin piesele vestimentare”

Replica API 10 martie 2020 | 00:00 1208

Cristina Siscanu

Recent întoarsă de la “Survivor România”, acolo unde și-a testat limitele, în cea mai dura competiție de supraviețuire, noua concurentă care completează podiumul celebrităților înscrise la “Bravo, ai stil! Celebrities”, este Cristina Siscanu.

Cristina Șișcanu este una dintre vedetele din România cu o vastă experiență în televiziune și o prezența foarte activă în social media. Cu un stil vestimentar propriu bine conturat și asumat, ambițioasă și hotărâtă în ceea ce privește alegerile, Cristina Siscanu își va demonstra veleilatile artistice în show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Cristina Siscanu afirmă că mizează, în această competiție, pe îndrăzneala vestimentară și mărturisește că părerile favorabile ale specialiștilor în modă primite de-a lungul timpului îi dau curaj.

“Mă bucur foarte mult că am intrat în competiția Bravo, ai stil! Celebrities, îmi doresc să învăț lucruri despre modă și stil, aici, de la cei mai buni. Unul dintre punctele mele forțe este faptul că știu să combin piesele vestimentare. Am prins curaj, de-a lungul timpului, când de foarte multe ori, oameni avizați să facă acest lucru mi-au analizat ținutele vestimentare cu care m-am prezentat la diverse evenimente mondene. Aceștia m-au aplaudat de foarte multe ori, și lucrul acesta mi-a dat curaj să încerc să fac combinații vestimentare îndrăznețe. Sunt încrezătoare că pot face lucruri foarte bune aici, la Bravo, ai stil! Celebrities”, spune Cristina Siscanu, potrivit libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parasuta asta, dezbinatoarea de casnicii, piticania asta,.... iar se BAGA IN SEAMA !?
2
0
La aceasta editie ati reusit sa gasiti concurente una si una. Balene, camile, ...
2
0
S-a dus sa-i enerveze si pe aia de acolo. Specific emisiunii. Potrivita cu mahalaua vedetelor de acolo.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272