REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Cristina Spătar a făcut 9 fertilizări in vitro: "A existat depresie după nașterea copiilor"

Cristina Spătar a făcut 9 fertilizări in vitro: "A existat depresie după nașterea copiilor"

Replica API 17 iulie 2021 | 00:00 838

Cristina Spătar (49 de ani) a trecut prin tratamente chinuitoare până să devină mamă. Cântăreața a trecut prin mai multe cicluri FIV până i-a conceput pe Albert (10 ani) și Aida (8 ani), copiii săi din fosta căsnicie. De atunci a rămas cu sechele și cu depresii care s-au vindecat cu greu în timp.

Cristina Spătar deţine recordul absolut la numărul de fertilizări in vitro dintre toate vedetele autohtone! Aceasta a făcut nu mai puțin 9 fertilizări care au adus-o în pragul depresiei. “Cred că Dumnezeu, cum să spun eu, a avut pentru mine șansa asta și mă bucur mult, mult de tot că am reușit să îmi îndeplinesc visul. După moartea mamei mele, cel mai mare vis al meu a fost să devin mamă și când cei din Germania mi-au spus că nu pot deveni mamă decât cu ajutorul fertilizării, a fost un șoc. Nu aș fi putut deveni niciodată mamă fără fertilizare in vitro”, a declarat solista, la Antena Stars, citează click.ro.

Cristina Spătar: "E foarte solicitant psihic"

Vedeta a explicat că, în urma unor răceli extrem de grave pe care nu le-a tratat la timp, trompele uterine s-au lipit, așa că ar fi fost imposibil să facă copii, în condițiile în care nu s-a inventat deocamdată niciun tratament pentru această afecțiune. „Am făcut nouă fertilizări. Inclusiv doctorița mea mi-a spus că sunt foarte ambițioasă. Cine a trecut prin așa ceva, știe ce înseamnă. E foarte solicitant psihic. Te deformează, dacă vrei. Unele se îngrașă, altele slăbesc, unele capătă celulită. Hormonii aceia mi-au făcut cadou o mare celulită, dar nu m-a interesat la momentul respectiv. Mi-a fost foarte greu în perioada în care am născut. Într-adevăr, a existat depresie după nașterea copiilor, depresie specifică perioadei. După aceea a fost o perioadă foarte dureroasă puțin înainte de divorț și după divorț”, a mai declarat Cristina Spătar.

Deși au trecut patru ani de la divorț, Cristina Spătar nu a încheiat nici acum socotelile cu fostul soț. Ea intenționează să-l dea în judecată pentru neplata pensiei alimentare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sint destui maimutzoi si fara sa mai getzi tu robocapi autisti!i.ai operat si pe astia?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212