REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cristina Spătar, lovitură dură pentru fostul partener de viață

Cristina Spătar, lovitură dură pentru fostul partener de viață

Valentina CAMARA 12 ianuarie 2023 | 00:00 841

Cristina Spătar nu a avut prea mult noroc în dragoste în trecut, însă iată că soarele a ieșit și pe strada ei. Aceasta și-a găsit liniștea lângă noul ei soț, milionarul Vincențiu Mocanu.

Noul partener al cântăreței are o relație foarte apropiată cu copiii din prima căsnicie ai artistei.

Aceștia se înțeleg atât de bine încât micuții ar putea purta numele de familie al noului lor tată.

Copiii Cristinei Spătar vor să poarte numele noului soț al mamei lor

Cristina Spătar și Vincențiu Mocanu au decis să facă pasul cel mare când se aflau în Dubai, iar pe 10 decembrie aceștia au spus marele DA în fața ofițerului de stare civilă al Sectorului 1.

Vedeta este în al nouălea cer, iar copiii artistei par la fel de fericiți, atât pentru că mama lor a găsit dragostea adevărată, ci și pentru că noul lor tată este extrem de apropiat  de ei.

Artista are doi copii din mariajul cu fostul ei soț. Albert, în vârstă de 13 ani și 3 luni și Aida, care urmează să împlinească 11 ani, îl adoră pur și simplu pe noul partener al Cristinei. Dragostea lor merge până acolo încât aceștia i-au cerut mamei lor să fie adoptați de către tatăl lor vitreg.

Iar Cristina nu a pierdut vremea, astfel că avocații vedetei urmează să demareze procedurile pentru adopția copiilor.

Surse din anturajul vedetei spun că aceștia urmează să argumenteze solicitarea prin faptul că fostul partener al Cristinei a fost la închisoare.

„Copiii nu mai vor numele lui, vor să fie adoptați de către noul soț al Cristinei. Sunt foarte mari șanse ca Cristina și soțul ei să câștige, mai ales dacă se folosesc de faptul că (fostul soț) are cazier și a făcut închisoare”, au dezvăluit surse din anturajul Cristinei Spătar.

După ce a divorțat de fostul soț, în anul 2016, Cristina Spătar l-a dat în judecată pentru că nu a achitat pensia alimentară pe care copiii acestuia se cuvenea să o primească, fapt ce ar putea influența decizia magistraților în ceea ce privește acordarea custodiei copiilor, lui Vincențiu, potrivit wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tin minte si acum pozele in care drogata asta vomita pe ea hehe
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212