REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Cristina Ștefania, surpriză emoționantă din partea tatălui ei

Cristina Ștefania, surpriză emoționantă din partea tatălui ei

Valentina CAMARA 4 martie 2023 | 00:00 427

Cristina Ștefania a avut parte de o surpriză emoționantă din partea tatălui său. Vedeta a împărtășit totul cu fanii din mediul online, reușind să transmită și un mesaj, spunând cât de recunoscătoare este că îi are.

Cristina stefania, surpriza emotionanta din partea tatalui ei

Cristina Ștefania se numără printre cele mai cunoscute vedete, aceasta reușind să aibă un public numeros și pe rețelele de socializare, loc în care împărtășește experiențele sale de zi cu zi. De data aceasta, dansatoarea a postat o fotografie în care arată cadoul primit de la tatăl său, fiind extrem de emoționată când a văzut.

Cadou emoționant din partea tatălui său

A început primăvara și domnii au oferit cadouri femeilor pentru a marca, simbolic acest anotimp. Tatăl Cristinei Ștefania i-a făcut o surpriză neașteptată, oferindu-i un cadou ce a emoționat-o foarte mult. Aceasta a intrat în posesia lui mai târziu dar uimitoarea a fost uriașă.

Iubita lui Speak le mulțumește părinților pentru cadoul oferit și se mândrește cu el, spunând cât de norocoasă este să îi aibă.

”Cel mai de preț mărțișor primit. Plâng…tatăl meu a ajuns astăzi în București cu ceva treabă, iar eu nu am avut fizic timp să îl văd la ochi și primesc cadoul din partea părinților mei. Am ajuns câteva ore mai târziu să intru în posesia cadoului. Vă iubesc enorm de mult și vă sunt recunoscătoare pentru tot. Voi sunteți cei mai minunați părinți”, a scris Cristina Ștefania pe contul ei de Instagram.

Cristina Ștefania, momente de panică în vacanță

Iubita lui Speak a fost la un pas să fie călcată de un elefant în timpul vacanței din Thailanda. Cristina Ștefania a trecut prin momente de panică, după ce a văzut că unul dintre elefanți și-a pierdut răbdarea și nu mai voia să stea la poze.

”Acum să vă arăt cum eram eu imediat după poza superbă pe care am făcut-o. Elefantul din stânga nu prea mai avea chef să stea la poze, așa că a vrut să plece și deodată spațiul dintre cei doi elefanți se micșora. Se poate citi foarte ușor panica de pe fața mea. Aici mă vedeam deja strivită”, a scris Ștefania pe Instagram, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468