REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Cristinel Dragomir, vedetă la NEVERSEA. Până se decide noul prefect, PSD-iştii scot perle pe gură

Cristinel Dragomir, vedetă la NEVERSEA. Până se decide noul prefect, PSD-iştii scot perle pe gură

Replica API 9 iulie 2018 | 03:24 356

Începând cu data de 6 iulie, judeţul Constanţa nu mai are prefect. Momentan, e "linişte" la PSD, în sensul că nimeni nu îndrăzneşte să bage mâna în foc pentru următorul prefect - asta pentru că se negociază intens: să fie Cristinel Dragomir (fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean), să fie subprefectul Dan Jeacă ori Dumitru Dumitru... iar lista de "posibili" nu se încheie aici.

Una peste alta, un pesedist hârşit "a scos porumbelul pe gură": "Când se va face anunţul, o să vă pară rău şi o să plângeţi după Albu (Ioan Albu, fostul prefect -n.r.).

Cristinel Dragomir refuză să comenteze pe seama posibilităţii ca el să fie numit prefect. În schimb, în aşteptarea unei decizii, în ultima zi a festivalului Neversea, s-a aflat pe plajă. La fel şi viceprimarul Costin Răsăuţeanu, dar şi şeful Comisariatului pentru Protecţa Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da... Si vor fi cu blacoanele deasupra strazii, asa cum se intampla in multe alte locuri, si ne vom trezi cu toate laturile si alte cele pe masini...
2
0
Cristinele nu asculta ce zic fraierii care te contesta, tu ai fost si esti cel mai bun in administratie
3
12
cine e cristinel dragomir?
12
1
Poate ii da in cap si lui Stroaie!
10
3
de la prefectura , direct in celula ii dorim acestui turnator ordinar.....
13
1
De cand asculta habotnicul asta prost si hot muzica electronica ? El stie mai bine cu denunturile...
17
2
Conform Legii zonei costiere, accesul pe plaja este neingradit, chiar si cei ce inchireaza plaja trebuie sa lase o fisie de 8m de la linia tarmuli- apei catre uscat.Acesti samsari ai muzicii nu dadeau voie sa treaca cetatenii deloc pe plaja, parca erau pe mosia lor. Si asta cu acordul autoritatilor de tot felul.Este normal ?Mu mai spun de gunoaie si zgomot.Ziaristii vad ca nu s-au sesizat cu toate neajunsurile semnalate.Oare de ce?
21
5
cristi dragomir,cel mai bun prefect,stie administratie
5
22
Cel mai potrivit Cristi Dragomir. Vine din sistem stie ce trebuie sa faca, este un om activ care iata a facut ceva cat a fost vicepresedinte al CJC. Doamne ajuta!
6
25
Sunt curios, toti cei mai sus enumerati, si-au platit biletul de intrare? Va zic eu, NICIUNUUULLLL ! Ce sa mai comentam!?! Asta-i tara. Apropo, dragomir asta mai are tupeu sa apara in spatiul politic dupa ce l-a tradat pe Constantinescu? Urat caracter.
22
0
Cristinel o sa fie prefect. Cristinel Tincu. L-a pus Musat, socru-su. Baii, nu neai facem bine! Pana nu o sa dispara dinozaurii comunisti de pe vremea lui Ceasca, nu scapam de astia. Cei care sunt calificatii, scoliti si mai ales inteligenti, nu au sanse in Romania, din cauza acestor progenituri. L-ati uitat cum il pupati in cur pe Nicusor? Neam de tradatorii ce sunteti !
14
2
Dan Jeaca va fi Prefect
3
10
Daca il pune pe asta prefect trebuie iesit in strada, nu mai exista altii in psd ul asta, sa puna tineri , sau nu mai sunt nici astia, ce sa faca , sa stea la basinile mosilor astia
16
1
o javra ordinara
17
2
Cristi prefect! Cel mai competent !
2
26
Burtos , cu mainile la coaie , atitudine de cocalar ! Asta Prefect ???? Pffff !
29
1
Si REPLICA da vestea cea mare. Bravos, dreptaci
2
8
Hai Nicusor inapoihuaaa
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218