REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cristinel Dragomir: Vreau să revin în politică, dar încă nu ştiu la ce partid!

Cristinel Dragomir: Vreau să revin în politică, dar încă nu ştiu la ce partid!

Replica API 11 mai 2022 | 22:35 2033

Cristinel Dragomir, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, activează în acest moment tot în CJ, având funcția de inspector, clasa I, grad profesional Superior, gradația 5, în cadrul Biroului Pavilion Expozițional, Direcția Generala Administrarea Domeniului Public și Privat - Autoritatea Județeană de Transport. După o scurtă escapadă în Primăria Constanța unde a activat la Direcția de Servicii Publice Gospodărie Comunală, acesta a revenit la vechea dragoste. Cristinel Dragomir a vorbit cu reporterii Replica despre munca în administrație dar și despre o eventuală revenire în politică.

Eu nu o să pot să ies din administrație. Îmi caut eu un loc unde să mă pot manifesta, să profit de experiența pe care o am și să aduc plus valoare. Intenționez să revin și în politică, însă deocamdată nu am ales unde. În politică poți fi performant dacă îți găsești locul într-o echipă, pentru e nevoie de o echipă, nimeni nu poate să facă ceva de unul singur. Nu mai sunt membru de partid, dar asta e simplu, depui o cerere și gata. Este nevoie de oameni cu experiență, pentru că vedem că au venit oameni noi peste tot și până înveți cu ce se mănâncă politica... Eu sunt în administrație din 1996, am fost consilier la Cotroceni, însă consider că am capacitatea organizațională. Fără politic nu ai cum să faci nimic în administrație și de aceea trebuie să fii ancorat politic.” a declarat Cristinel Dragomir pentru Replica de Constanța.

Cristinel Dragomir

Mă gândesc să candidez

Mă gândesc serios să și candidez, acum să vedem dacă îmi găsesc și locul. Deocamdată eu sunt la stadiul de propunere, însă dacă o să mă hotărăsc o să anunț public. Nu am un partid anume în minte însă o să studiez și o să văd în ce echipă m-aș putea integra. Dacă mâine ar fi alegeri eu nu știu ce aș vota.” a mai spus fostul vicepreședinte al Consiliului Județean.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O javra de om , a vrut sa politizeze si directiile de sport si asociatiile judetene de sport. E din gasca lui Mazare si Constantinescu
1
0
La partidul p w l i i mele.
1
0
Cautatio prostilor
0
0
Pe hotul de Dumitrache Ion de la PSD cu Tristina Dumitrache , cu ginerii su furaciunile , evaziuni fiscale si trafic de influenta , cu cele 30 de firme prin care de 30 de ani fura din bani publici csnd il ia DNA si DICOT ?
0
0
Pe bune? Nu iti ajunge Hotelul Zodiac? Pozitia cea mai buna in Parc Tabacarie? Vila la Spitalul Militar?O sa le iei pe lumea ailalta? Nu ajunge?
1
1
Ti-e " foame golane ?
4
0
si cine te voteaza?
3
0
De ce nu mergeti la A**?
0
1
in politica? Vrei pe drumul fratilor Mazare?
2
0
Cum nu stii la ce partid ? La ala cu ciolanul cel mai gras, sa ai de unde roade si tu.
0
0
Cristinele de ce nu iti vezi de treaba bai tata?ca stim toti cat de bun ai fost cat ai fost.stai ba baiatule cu functia pe care o ai ca stai bine.ai agonist suficient ai facut combinatii ai afaceri profitqbile terenuri case esti ok.lasa i ba baiatule pe altii ca tu ai t**s destul
0
0
Cristinel salveaza planeta. Doamne, ce cretin!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614