REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CRIZE de GELOZIE într-un beach bar! O femeie părăsită a sărit la BĂTAIE şi a aruncat cu obiecte înspre fostul iubit şi partenera lui

CRIZE de GELOZIE într-un beach bar! O femeie părăsită a sărit la BĂTAIE şi a aruncat cu obiecte înspre fostul iubit şi partenera lui

Replica API 9 iulie 2019 | 11:15 654

Plângere pentru loviri şi violenţe. Bărbat hărţuit!

Plângere pentru loviri şi violenţe. Bărbat hărţuit!

Un scandal desprins parcă din filme a avut loc pe o o plajă din Mamaia. În timp ce se afla în perimetrul unui beach-bar un bărbat şi partenera lui au fost atacaţi, înjuraţi şi loviţi de fosta iubită. A intervenit poliţia, dar s-a lăsat şi cu plângere la Parchetul Judecătoriei Constanţa. Femeia nu mai are voie să se apropie de el timp de o lună. Incidentul a avut loc luna trecută.

Bărbatul şi femeia violentă au fost implicaţi într-o relație de concubinaj, relație ce s-a deteriorat la finalul anului 2018, când cel dintâi a decis să pună punct relației ca urmare a comportamentului necorespunzător al fostei iubite. La aflarea veştii, aceasta a reacționat violent, atât verbal, cât și fizic. În scandal, a intervenit şi poliţia, care l-a ajutat pe bărbat să-şi ia lucrurile din apartamentul în care au locuit împreună. Femeia nu s-a resemnat şi a continuat să îl contacteze telefonic, să îl urmărească în locurile publice unde știa că își petrece timpul liber, încercând prin toate aceste mijloace o reconciliere.

Pe 28 mai a.c., bărbatul a mers împreună cu actuala iubită la sala de sport din incinta City Park. După orele de antrenament, în timp ce părăseau sala de sport şi se deplasau spre autoturism în parcare, într-o vădita stare de tulburare emoțională fosta iubită l-a abordat violent, s-a plâns bărbatul judecătorilor, pretinzând explicații cu privire la relația dintre el și actuala iubită, exercitând acte de agresiune verbală şi fizică asupra ambilor, (îmbrânceli, înjurii ) încercând să pătrundă cu forța în autoturismul în care cei doi se adăpostiseră de comportamentul violent.

Totul a culminat cu un episod ce s-a petrecut la o oră de vârf, la beach-barul din Mamaia, unde se aflau numeroși clienți, adulți şi copii deopotrivă, ce au asistat la scenele de violenţă ale fostei iubite. Concret, pe 16 iunie bărbatul se afla la plajă, în Mamaia, cu iubita şi un grup de prieteni. Fosta l-a abordat în zona beach-barului, solicitând iar explicații şi făcându-le reproșuri. Discuția s-a transformat cu celeritate intr-un conflict de amploare, soldat cu țipete, înjurături, amenințări cu violenţe şi a escaladat prin lovirea în zona feţei a actualei iubite, conflictul fiind impiedicat de persoanele din jur ce au intervenit încercând să o imobilizeze pe agresoare. Aceasta, utilizând forța s-a eliberat, lovind cu palma peste faţă o altă persoană din cercul de prieteni al bărbatului. Femeia a aruncat cu obiecte contondente înspre fostul iubit, dar şi înspre persoanele care-l însoţeau.

Pe întreaga perioada, femeia violentă a fost inconjurată de numeroase persoane ce încercau să o liniștească şi să o scoată din perimetrul locației, printre care şi administratorii plajei şi alte câteva persoane din staff-ul locației, însă aceasta refuza, îndreptându-se amenințătoare spre zona saltelelor unde bărbatul s-a retras cu iubita. A continuat cu ţipete şi injurii atât la adresa iubitei, cât şi la adresa tuturor persoanelor ce îi însoțeau pe cei doi. A pălmuit-o în cele din urmă pe partenera fostului ei iubit, i-a rupt ochelarii de soare şi a împroşcat-o cu nisip. În cele din urmă a fost anunţată poliţia însă, speriată la aflarea veştii că un echipaj este pe drum, femeia violentă a plecat.

Bărbatul a solicitat ordin de protecţie împotriva fostei iubite, relatând instanţei de judecată ceea ce l-a determinat să ia această măsură. Dar a depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi o plângere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, hărțuire, tulburarea liniștii și ordinii publice. Bărbatul a mai relatat judecătorilor că femeia suferă de o afecțiune susceptibilă să-i afecteze bunăstarea psihică, tulburarea de comportament având o cauză medicală, diagnosticată şi pentru care a primit tratament şi medicamentaţie psihotropă într-un centru privat de reabilitare psihiatrică.

Judecătorii au emis ordin de protecţie pentru o lună pe numele femeii. Decizia nu este definitivă, dar este executorie.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Anastasia Simona o curva de lux e cam larga ce sa zic.. dar face muia exact ca la carte ... dute si tu la doctor coasati pizda ca esti larga ... numai eu stiu vreo 40 care te-au babardit inclusiv eu... Replica sa numai stearga commenturile stim ca sunteti coruptii pana in gat.
5
1
baa nu sunt eu. terminatilor. eu acum nu mai trag pe nas. doar fumez si imi da cu chill. asa ca ciocu mic. si ma sparg mai des la bucuresti, nu cu voi sarakii la cta
5
1
Bai hai la munca in strainatate lasati gargara ca trebuie sa va babardesc femeia si copii acum ca sa aveti mai mult timp de munca am bagat lege sa nu mai pierdeti timpul ore intregi pe la vot nu mai aveti voie sa votati.
1
2
nevasta nefututa innebuneste si face crize
15
1
De obicei era invers, femeia cere ajutorul justitiei, dar uite si un barbat care nu stapaneste femeile cu care umbla.
16
1
o femeie adevarata in lumea pensatilor cremuitilor si epilatilor hehe
23
1
Daca era invers, barbatu se lua de femeie, erau toate cliseele la toate canalele de stiri "violenta domestica" , "daca esti puternic nu trebuie sa bati o femeie", toate aberatiile alea.. Eu zic ca femeia e egala cu barbatu, si s-a vazut si acum.. Deci bataie sa isi ia la fel cum isi iau si barbatii cand e cazu..
17
2
Curvele se marita departe de casa pt ca soacra si fatalaul sa nu stie cat au fost calarite. Raluca neblea s-a dus in ag si a luat un fotbalist de liga4. Ala crede ca are sotie ...
15
0
Un gen de scandal care chiar nu merita atentia ziarelor. Cu asa articole castigi premiul ,,Pulica'', nu Pulitzer.
18
0
O telenovela cu iz dobrogean.
10
2
Agresoarea este Diana care o caftit o pe prosta lui Alecu fiindca ea i o furat cocoselul lui neacoita primarul acvariului cernacoda !
15
1
A babardit-o ala bine si proasta satului nu se impaca ca masculul a schimbat pasarica ! Si cate din astea sunt ! Si multe maritate cu soti plecati la munca prin strainatate ! Papagalul munceste ca fraierul si curva se rupe-n ciocane si cheltuie banii cu pularaii ! Pfff !
39
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218