REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

CSM Constanța va administra bazele sportive ce vor trece în domeniul public al Municipiului Constanța

CSM Constanța va administra bazele sportive ce vor trece în domeniul public al Municipiului Constanța

Ana Maria LIPAN 7 februarie 2023 | 00:00 766

Primii pași concreți în dezvoltarea infrastructurii sportive din Constanța au fost făcuți. O parte dintre bazele sportive administrate de către CS Farul Constanța și DJST Constanța vor trece în domeniul public al Municipiului Constanța și vor fi administrate de către CSM Constanța. Au fost întocmite deja Hotărâri de Guvern, care vor urma traseul de avizare la ministerele competente. Astfel, Primăria Constanța va putea investi legal în modernizarea acestor baze sportive, pentru a le reda comunității locale de sportivi. Acesta este unul dintre principalii piloni ai strategiei cu care CSM Constanța și-a propus să readucă gloria sportului constănțean. Sperăm astfel ca atât sportivii clubului, care vor avea acces prioritar, dar și publicul larg, să poată beneficia de cele mai bune condiții pentru practicarea sportului.   

CSM Constanta va administra bazele sportive ce vor trece in domeniul public al Municipiului Constanta
“Echipa CSM Constanța face tot posibilul pentru ca sportul din orașul nostru să fie construit pe baze solide. Mi-am asumat la începutul mandatului o strategie și împreună cu colegii mei lucrăm intens pentru a o îndeplini.", transmite Andrei Talpeș.

CSM Constanta va administra bazele sportive ce vor trece in domeniul public al Municipiului ConstantaAndrei Talpeș


"Primii pași concreți în dezvoltarea infrastructurii sportive din Constanța au fost făcuți. O parte dintre bazele sportive administrate de către CS Farul Constanța și DJST Constanța vor trece în domeniul public al Municipiului Constanța și vor fi administrate de către CSM Constanța. Au fost întocmite deja Hotărâri de Guvern, care vor urma traseul de avizare la ministerele competente. Astfel, Primăria Constanța va putea investi legal în modernizarea acestor baze sportive, pentru a le reda comunității locale de sportivi. Acesta este unul dintre principalii piloni ai strategiei cu care CSM Constanța și-a propus să readucă gloria sportului constănțean. Sperăm astfel ca atât sportivii clubului, care vor avea acces prioritar, dar și publicul larg, să poată beneficia de cele mai bune condiții pentru practicarea sportului.”, a continuat aceasta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212