REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

CSM NU ESTE DE ACORD CU REVOCAREA ŞEFEI DNA

CSM NU ESTE DE ACORD CU REVOCAREA ŞEFEI DNA

Replica API 28 februarie 2018 | 00:14 269

Contre dure între Tudorel Toader şi Laura Codruţa Kovesi, la Consiliul Superior al Magistraturii. După ce ministrul Justiţiei a acuzat-o pe şefa DNA că are un discurs neconvingător, Kovesi i-a transmis că, dacă dorea să fie convins, discutau înainte de a înainta cererea de revocare.

Dar, chiar şi aşa, CSM a concluzionat, ieri, după şedinţă: nu este de acord cu revocarea Laurei Codruţa Kovesi, aşa cum a cerut ministrul Justiţiei.

Președintele secției de procurori din cadrul CSM, Codruț Olaru, a declarat că avizul CSM în ceea ce privește cererea ministrului Justiției de revocare a Laurei Codruța Kovesi este unul negativ. Avizul CSM este unul consultativ, iar de acum este așteptată decizia președintelui Klaus Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai in Romania se poate ca un procuror sa se ia in gura cu ministrul justitiei seful ei, ce as fi vrut bozgoroaica americanca sa te vad ca faci asta in tarile tale de origine UNGARIA SAU AMERICA ,in secunda doi erai data afara idioato. dar la noi se poate
2
0
Si eu iti amintesc ca ma slobozesc pe moaca ta de pocitanie HASTAGISTA, sunteti niste butoie pline cu excremente sunteti garda de fier a lui Kovesi heil!
3
0
Inca o data reamintesc ca le dau mooie psd-ului si votantilor psd!!!!!
2
7
Esti senil comentatorule.Vii sa ne dai lectii cu semidoct,etc.Sa saturat tara asta de figuranti veniti cu taliga la Marea Neagra sau pe deasupra trenurilor pazindu-se de sarma.Daca dna Kodruta este viata voastra continuuati cu limbutele voastre aspre.Are nevoie de papagali motati.Spor la ....mult si adanc.
8
2
lui werner..ghinion!cam des,dragi tov.si iar se va pisha werner pe cei 2 mascarici dady si terfeliceanu.D-le Presedinte asteptam sa le dati la m..u.e. mafiotilor!Bine jucat,felicitari!
5
8
Robocop de la Cotroceni va refuza revocarea iar CCR va declara neconstitutionala decizia Exhibitionistului de la Cotroceni ceea ce va duce la "raus" pentru zana hastagistilor
10
3
Ce de copii obraznici la lectia de deciuplina. Dirigu Toader da lectii si n vacanta prcurareasca si chemati parintii strzii la corigeala
2
6
Doamna Laura Codruta Kovesi, Romania va roaga sa candidati la presedintie, multumim!
11
16
cat este americanul la putere distruge patronii romani care vor prosperitate si ofera locuri de munca ,oamenii d afaceri romani nu au voie sa se inbogateasca sa aratam lumii intregi ca suntem jmekeri , rusine dna ca ne pui sechestru pe avere vrei sa le vinzi americanilor tai !
15
11
Vot CSM 6 la1 si ghici al cui a fost singurul vot pentru sustinerea propunerii lui 2Dorel?
12
10
Nu a dizolvat parlamentul imediat dupa anuntul lui tzontzonel toader
5
10
Imi place kovesi ca are pwla
12
9
a uaaaaa psd
6
9
Two-dorel vs KO-vesi. care e cota de pariuri?
2
8
Felicitari CSM ! Ati dat un aviz corect. Sa plece Tudorel Toader, este implicat politic, este manipulat de hoti si inculpati. Rusine d-le Toader, ministru al Justitiei...!?....
22
17
Esti atat de semidoct incat nici nu stii ca doamna K nu are cum sa fie Kovesi. Cand procurorul discuta cu inculpatul, procurorul nici nu lucra la DNA. Ce ar fi putut sa vorbeasca cu Kovesi? In schimb, "CA" poate fi usor taiat din orice conversatie si pus acolo ca sa creeze impresia ca se vorbeste despre K... Papagal.
7
11
Cum sa fie fratilor? Voi credeti ca astia vor sa si strice mecanismul mafiot? Voi credeti ca vor dori vreodata sa raspunda pentru abuzurile lor?
23
8
Suntem doua mari javre.Unul canta altul joaca si facem dosare.Ma mir cum ne mai tine dumnezeu in postul pastelui.Nu ne dorim decat moarte usoar impreuna cu sefa noastra doamna k adica klitoris sefa dna.
16
15
Mata, care apara familia Cosma ,detinatoarea unor averi de milioane de euro, din banii publici.
21
8
Corb la corb nu-si scoate ochii... Se astepta cineva la alt verdict?
24
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272