REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

CT BUS a implementat un nou sistem care permite gestionarea eficientă a banilor publici

CT BUS a implementat un nou sistem care permite gestionarea eficientă a banilor publici

Replica API 25 septembrie 2020 | 22:13 1716

CT BUS a implementat un sistem de ultimă generație care permite gestionarea eficientă și în mod transparent a resurselor companiei, implicit a banilor publici.

Sistemul SAP S/4 HANA va fi utilizat pentru optimizarea proceselor de funcționare în mai multe departamente: contabilitate, vânzări, aprovizionare, exploatare și întreținere parc auto, resurse umane și salarizare.

Aplicația ERP S/4 HANA va avea ca rezultat reduceri semnificative ale costurilor, evidențe detaliate ale datelor și noi capabilități de analiză și sinteză a informațiilor, în așa fel încât întreaga activitate a companiei de transport să fie eficientizată iar procesul de raportare să se îmbunătățească semnificativ.

Cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, CT BUS reușește cu brio să țină pasul cu ritmul tot mai accelerat al tehnologiei. Cu ajutorul acestui nou sistem implementat, CT BUS va putea să își mențină angajamentul față de cetățeni și să ofere în continuare cele mai bune servicii pasagerilor. Sisteme asemănătoare de gestionare a resurselor sunt folosite cu succes de companiile de transport public din Berlin, Viena, Londra și Bruxelles.

Sistemul ERP (enterprise resource planing – planificarea resurselor companiei) propus de SAP România folosește tehnologii smart pentru a transforma procesele de maximă importanță și pentru a oferi adaptabilitate crescută față de orice schimbare.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati fost toata primaria si v-ati plimbat cu lunile in toata lumea pe bani publici.Si in Japonia si in China si in Eurupa.Si din tot ce ati vazut nu ati facut nimic bun pentru trnsportul comun in Constanta.Ati venit cu cateva dricuri noi gri si vorbiti de parc auto? Ati avut si parc auto ati facut numai marketuri.Ati distrus tot ce a avut Constanta.Pana acum la votare n-ati facut nimic,acum v-a gasit harnicia pe toti. Asa au nemtii parcuri auto? Plimbati-va la Poarta-Alba,ati furat destul.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212