REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

CT BUS lansează traseul 14

CT BUS lansează traseul 14

Replica API 8 ianuarie 2021 | 23:53 2671

CT BUS anunță publicul călător că, începând de luni, 11 ianuarie 2021, intră în circulație LINIA 14, pe ruta Zona Industrială - Sat Vacanță – Complex Comercial VIVO.

Traseul este deservit, în prima săptămână, de 6 miniautobuze cu o frecvență de 15 minute în zilele lucrătoare, respectiv 17 minute în week-end si zile de sărbătoare. Din a doua săptămână de circulație, traseul va fi deservit de 8 miniautobuze, cu o frecvență de 13 minute în zilele lucrătoare, respectiv 15 minute în week-end si zile de sărbătoare.

Prețul unei călătorii este același ca pentru oricare altă rută CT BUS, respectiv 1.5 lei, iar biletul poate fi achiziționat de la tonetele CT BUS sau prin SMS la 7475. Abonamentele CT BUS pentru toate liniile sunt valabile și pe noul traseu.

Ruta completă a traseului 14 este: Zona Industrială – str. Industrială – str. Cumpenei – str. Dezrobirii - str. Eliberării - str. Ion Luca Caragiale – b-dul Lăpușneanu - str. Nicolae Iorga – bd. Mamaia – str. Ion Rațiu – str. Unirii – b-dul Mamaia – Campus Universitar - b-dul Aurel Vlaicu - Complex Comercial Vivo - b-dul Aurel Vlaicu - Campus Universitar – b-dul Mamaia – str. Unirii – str. Zorelelor - b-dul Mamaia - str. Ion Rațiu – str. Poporului - str. Secerisului - b-dul Lăpușneanu - str. Ion Luca Caragiale - str. Eliberării – str. Dezdrobirii – str. Cumpenei – Zona Industrială.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine!Dar ideea cu urcatul prin fata si coboratul pe la ulima usa ,este cea mai idioata idee!Toata lumea se vantura si se freaca prin tot autobuzul,cand ar fi fost mai bine ca urcatul sa se faca pe la usa din mijloc,iar coborarea pe la usile din fata si din spate ,astfel nu mai luam contac unul cu celalalt.Dar ce sa faci cand asa hotarasc unii?
2
0
e ok.dar din poarta 6 catre soveja nu puteti sa bagati un traseu ?
1
0
Ok, e binevenit pe traseu...dar celelalte linii noi cum ati promis?
1
0
Unora le trebuie masina 14. Are suficient confort. Pentru alte conditii eu am facut credit in banca pentru masina personala. Tot carcotim dar suntem rupti in cur. La masini de lux ar trebui si bilete mai scumpe.
6
0
Fagabou maz a vandut rtc a imprumutat societatea rtc a trecuto in privat sa o poata imprumuta bani si sa fure rtc
4
2
Mata tactu si ai tai batrani din familie sunt imputiti bai zdreanto, poate sunt si javre batrane care asa au fost si in tinerete si cum o sa fii si tu !
15
2
Microbuze pentru transportul in comun ca in india si bangladesh, felicitari Ct bus, urmatorul pas achizitionati si niste ricse cu tractiune umana o sa atrageti si turistii asa.
11
9
nu va avea loc pe strada unirii care e foarte aglomerata de abia treci cu matiz-ul
7
2
Aveti dreptate.
1
3
Nivel maxim de prostie, cica se urca prin fata si se coboara prin spate. Daca autobuzele sunt aglomerate se freaca toti unul de altul si mai tare, macar daca n-ar fi pline de pensionari imputiti.
10
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212