REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CT BUS: Procedura de îmbarcare și debarcare a pasagerilor în stațiile de autobuz, MODIFICATĂ

CT BUS: Procedura de îmbarcare și debarcare a pasagerilor în stațiile de autobuz, MODIFICATĂ

Replica API 22 noiembrie 2020 | 21:57 2669

CT BUS anunță că, pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2, în conformitate cu Ordinul Operațional nr. 177698 din 20.11.2020 emis de Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, începând de sâmbătă se modifică procedura de îmbarcare, respectiv debarcare a pasagerilor în stațiile de autobuz, astfel:

accesul în mijlocul de transport în comun se face doar pe la ușa 1.

coborârea din autobuz se va face doar pe la ușa 3

Astfel, la oprirea în stație, ușa 1 și ușa 2 rămân închise. După coborârea pasagerilor, ușa 3 se va închide. Apoi se deschide ușa 1, pentru a facilita urcarea călătorilor. În tot acest timp, ușa 2 rămâne închisă.

Totodată, se menține obligativitatea purtării măștii de protecție dar și a mănușilor de unică folosință pe întreaga durară a călătoriei cu autobuzul.

În situația în care unul sau mai mulți pasageri nu se conformează prezentelor măsuri, autobuzul nu va părăsi stația până la debarcarea acestuia/acestora sau până la intervenția organelor abilitate să sancționeze abaterile.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am inteles pe unde urca si pe unde coboara pasagerii. Dar Covidu pe unde coboara? Ca de fapt asta e problema - nu ca urci sau cobori si treci o secunda pe langa altul, ca ca stai in acelasi aer infect 30 de minute. Deci din nou e o masura din ciclul Fa-te ca muncesti
2
0
Daca ai carucior cu copil , persoana cu handicap cu carucior , cum polonicu meu faci ??? Adica vor fi sardine toti , la usa 3 ?? Dupa ce ca , autobuzele noi sunt inguste si mici...se impune si aberatia asta !!! Erau bune tramvaiele !!!! Dar in CT se gandeste opus civilizatiei .
3
0
Daca mi-a fugit zdreanta cu vecinu de la 3 eu stau sa socotesc butoanele usilor.Bag poola-n ideile voastre!
3
0
cel mai bine sa opriti RATC de tot ca se plimba mucanii toata ziua fara nici o treba si imprastie covidu la toata lumea , daca vrei sa mergi in oras mergi cu masina personala, doar asa putem stopa boala asta.
3
8
Daca a urcat unul contaminat si a lasat virusul pe o bara ,atunci vor avea sansa sa l capteze cit mai multi .Traseul fiind maxim la fel creste sansa de imbolnavire..In era computerizarii sa vii cu asemenea solutii.
8
1
Ala care a organizat a umblat vreodata cu autobuzul?Te urci pe usa 1 si ii iei in bot pe toti cei din autobuz ca sa ajungi la usa 3.Prostia nu are margini .De-abia se obisnuise lumea .Numai masuri formale fara logica. Sa faceem si noi ceva?!
16
0
Sunteti siguri? In statie la Policlinica CFR, un autobuz de pe celebra linie 48 a deschis toate usile...asa ca...
11
2
Cea mai mare prostie posibila....acum ii tii adunati precum oile la strunga ! Cine isi permite sa faca asfel de jocuri , cine a dat ordinul ?
17
0
Cei care au luat aceste masuri au calatorit cu CT Bus in viata lor? Pe langa faptul ca inca pe trasee circula autobuze galbene din generatia veche care se dezmembreaza au pretentia sa te inghesui de la usa 1 pana la usa 3, sa treci probabil pe langa cateva persoane asimptomatice sau vectori si sa iei covid fara probleme. Probabil ca asta se doreste.
17
0
Nu mai jigni pe nimeni cel ce te-ai semnat ratc.....circuli probabil si tu cu auto 48....sau esti soferul? Oameni ca peste tot. Ce 102 nu e plin de tigani din Anadalchioi?
14
0
Deci ne foim intre noi mai mult pentru ca trebuie sa trecem toti obligatoriu prin tot autobuzul. Tare. Ne aglomeram la coborare, la urcare. Buuuuna idee.
23
0
linia 48 este sub orice critica, numai saracii de oameni
11
12
Asa ii puteti taxa la sofer pe toti, cu camere pe ei sa nu isi ia leul si gata, nuci picior de cioara nu mai merge moca..daca se vrea, se poate scapa de plosnite usor.
11
7
Ca la dresaj.
16
2
Oricum nu se respecta. Cum adica si manusi de protectie? Pai ce facem aici?
14
1
da cioarele nu stie sa numere pana la 3
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367