REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CT BUS, SOLICITAT pentru RUTE în LOCALITĂȚILE LIMITROFE

CT BUS, SOLICITAT pentru RUTE în LOCALITĂȚILE LIMITROFE

Replica API 18 august 2020 | 00:31 1299

Cetățenii comunei Lumina fac demersuri pentru a aduce transportul modern oferit de societatea CT BUS și în localitatea lor. În acest sens, aceștia au realizat o petiție ce a fost deja semnată de zeci de localnici.

În luna iulie, edilii din Năvodari, Cumpăna și Mihail Kogălniceanu s-au întâlnit cu primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău pentru a pune bazele Asociației de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Constanța, sub forma unei structuri de cooperare a autorităților publice locale din regiune. Astfel societatea CT BUS va putea asigura transportul și în Năvodari, Cumpăna, Ovidiu și Mihail Kogălniceanu.

„Vrem transport cu autobuzele CT BUS”

După aceste demersuri, cetățenii localității Lumina au început să facă demersuri pentru a aduce și în comuna lor noile autobuze CT BUS, sătui probabil de condițiile în care sunt transportați între localitatea de reședință și municipiul Constanța. Totodată, aceștia acuză primăria că nu vrea să se implice în aceste demersuri. „Stimați cetățeni ai comunei Lumina și ai localităților Oituz și Sibioara vă rog respectos să semnați petiția și să fim în număr cât mai mare, să arătăm că noi cetățenii dorim CT BUS. Menționez că eu am făcut o solicitate pe aceasta temă în data de 21 către domnul primar și până la această dată nu am primit niciun răspuns și nici nu am văzut niciun proiect.

Solicităm autorităților, ca în cel mai scurt timp, să înscrie comuna Lumina, inclusiv satele aparținătoare, Oituz și Sibioara, în Asociația de Dezvoltare Intracomunitar pentru Transport Constanța, astfel încât, elevii și cetățenii comunei noastre să poată beneficia de transport în comun cu CT BUS. Menționez faptul că atât comuna învecinată, Mihail Kogălniceanu cât și comuna Cumpăna s-au înscris deja în această Asociație și în viitorul apropiat vor beneficia de aceste servicii” a spus un locuitor al localității Lumina.

Petiția a fost semnată de peste 100 de persoane în câteva ore. Aceasta poate fi semnată aici: Transport metropolitan CT Bus în Lumina

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mui3 lumina, Cumpana, Lazu, Navodari, nu veti avea niciodata transport decent si veti sta sclavi in maxi taxi pana la moarte
1
0
Si muistii de primari din Navodari de unde mai iau spaga. Si raman fara salam sculat la copilasi si la mamicile lor daca nu-i mai baga nimeni in seama. Doar Covidul daca-i mai rareste.
2
0
Acelasi demers ar trebui intreprins si pentru comuna Valu lui Traian, judetul Constanta.
2
0
ca naiba sunt autobuzele, mici, nici macra drumul la aer conditionat nu se da.. mizerie de achizitie, necontrolata de organele de control, alta afacere a fagadaului
3
2
vrajeli, pai aia cu dubele care cotizeaza la cjc o sa moara de foame? sau doar vor sa-i sperie ca acum asteapta sa vada cine castiga alegerile!!!
0
2
Mai lasasti campania electorala, asta fumam la fiecare campanie si tot mue primim
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614