REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
10.8° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

CTP dă de pământ cu Piedone: „Candidatul Parizer Usturoi - doar un aperitiv”

CTP dă de pământ cu Piedone: „Candidatul Parizer Usturoi - doar un aperitiv”

Mirela PASCAL 28 aprilie 2024 | 00:00 2426

Cristian Tudor Popescu a criticat aspru programul electoral al candidatului PUSL la Primăria Capitalei, pe care l-a numit „Parizer Usturoi”, acuzându-l de „o rafală de agramatisme” și de „fraze fracturate, începute și suspendate”. Postarea sa pe Facebook a fost distribuită de sute de urmăritori și a stârnit un val de comentarii. Mai jos este mesajul integral al lui CTP:

CTP da de pamant cu Piedone: „Candidatul Parizer Usturoi - doar un aperitiv”

„Candidatul Parizer Usturoi - doar un aperitiv” „Piedone își prezintă, la sediul partidului PUPUSIL, «Contractul cu bucureștenii»”. Începe prin a declara: «Eu n-am program, eu am un contract. Cu bucureștenii». După doar un minut, „Vă prezint acum programul meu”. Urmează apoi o serie de agramatisme, fraze fragmentate și neterminate, în timp ce informează asistența că încă mănâncă parizer și usturoi, adăugând alte afirmații fără sens și o poveste absurdă: „Eu am fost dintotdeauna miner de diamante pentru dumneavoastră, dar n-am știut niciodată să le șlefuiesc”.

CTP da de pamant cu Piedone: „Candidatul Parizer Usturoi - doar un aperitiv”

Apoi, cheamă pe scenă un tânăr cu părul prins în coc care să se ocupe de șlefuire. Continuă apoi să citească cu încăpățânare și silabisind punctul 1, dintre cele 12 ale programului sau contractului, din care se deduce că va oferi zeci de milioane de euro cetățenilor. Este prea mult chiar și pentru postul lui Dan Voiculescu, singurul care transmitea promisiuni absurde către bucureșteni din partea candidatului Parizer Usturoi. Drept urmare, se taie scurt discuția și se trece la alte subiecte”, a scris CTP într-un articol pentru Republica care a adunat pe Facebook câteva sute de aprecieri.

Piedone și-a lansat, vineri, candidatura la Primăria Capitalei

Vineri, Piedone și-a prezentat programul electoral în fața susținătorilor și membrilor PUSL, incluzând puncte privind atragerea de fonduri pentru administrația locală, rezolvarea problemelor din trafic și termoficare, precum și transformarea Bucureștiului într-un „smart city”.

CTP da de pamant cu Piedone: „Candidatul Parizer Usturoi - doar un aperitiv”Cristian Tudor Popescu

El a criticat administrația anterioară pentru lipsa implementării și a declarat că vrea să ofere un contract către cetățeni în loc de un program electoral obișnuit. În contrast cu actualul primar, a subliniat că este un om simplu și că priorizează nevoile cotidiene ale oamenilor.

Piedone a pledat pentru modernizarea orașului și adaptarea la tehnologie pentru a face față provocărilor viitoare, criticând lipsa de progres a administrației anterioare în acest sens.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mi place piedone, dar acest toxic ctp e o mizerie umană. Un parazit care n a produs nimic toată viața. Un oportunist j***s
1
1
Ba ce mama d-raq se intelege prin "realizari"?
1
0
Cum e sa fii primar de capitala europeana si se te cheme Piedone?!
9
1
Este acest personaj si ce realizari are de da de pamant cu toti?Un securist obosit!
8
16
Am văzut în filmare la tenis ca CTP are mădularele avicole cât o oala însă scoarța din partea superioara a specimenului cam lipsa.
8
15
Horia e doar o imitatie de Piedone. Sa-i voteze aia care seamana cu ei, imitatii si limitatii.
20
2
Grea sarcina pentru bucuresteni. Pe cine sa voteze? Pe madam fireea, cea cu azilele groazei? Pe unul care se crede actor de filme sau un matematician? Sper sa aiba inspiratie. Macar, se vede ceva inceput in Bucuresti. Peste 30 de ani, nu s-a inceput nimic, doar santiere de blocuri si studii de fezabilitate comandate de primari ciorditori si fosta cititoare de pe promter.
13
2
Mai exista clipul in care horia c-nescu urla si brusca un cuplu de batrani care au avut indrazneala sa-si aseze un cearceaf, pe zona inchiriata de el pe plaja. Plaja aprtinand de apele romane. Romane! Acelasi horia, cel care a candidat singur pentru postul in cadrul primariei Constanta si a picat. Asta spune multe. Dar voi, repulika, ascundeti .
26
1
Constantinescu este doar o marioneta a lui Stroe și Dumitrache pt a I ajuta din nou pe Chitac sa ia un mandat. Toți constantenii și au dat seama. Cine credeți ca l va vota pe Horia? Eu cred ca nici măcar el nu se va vota. La Constanța lucrurile sunt clare ca lumina zilei, Chitac va lua un nou mandat ca recompensa ca le a făcut și jocurile PSD ului. De asta e frumoasa politica...
28
2
Serios acum, cum sa votezi pe cineva care se numeste Piedone? Pe bune?
21
4
Bine i-a facut CTPeul penalului Piedone scapat de PSDishti din pushcarie,care el Piedone a inceput sa se laude din nou cu ce va face el pentru Bucureshteni daca v-a fi votat,nu o sa cashtigi mai gargaragiule pentru ca Nicushor Dan este singurul primar care a facut cu actele la vedere tot ce a facut pentru Bucureshti dintre cei care au fost dupa 1990 si bucureshteni shtiu asta,tu cu totzi prieteni tai interlopi cu prostimea ushor de dus de nas o sa ai ceva voturi dar te batzi cu Firea pentru locul 2 pentru ca prostimea voteaza traditzional PSDeul.
16
7
Poate lumea a uitat cind Horia Constantinescu certa femeile care nu inchiriau sezlonguri de la dugheana lui si stateau cu cearceaful pe plaja .Pe asta il vreti primar ?
26
1
Bravo CTP! dar cine sa te înțeleagă??
26
4
Puneți articole și după nu lăsați lumea sa zica ceva de ne-a Constantineeeeeeescu. Peeeeeenal de ziiiiarrrr
33
3
de ce nu dati voie la postari pentru iiinfractorul horia ??? V-a dat bani furati de la noi ???
33
4

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389