REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

CTP: Nu mă simt mândru că David Popovici a obținut două medalii la Mondiale

CTP: Nu mă simt mândru că David Popovici a obținut două medalii la Mondiale

Replica API 23 iunie 2022 | 22:59 9298

Cristian Tudor Popescu a declarat joi, pentru B1 TV, că nu se simte mândru de performanța obținută de David Popovici la Mondialele de Natație și asta pentru că nu a avut nicio contribuție. În schimb, gazetarul a remarcat faptul că unii politicieni „au sărit din baie” ca să se asocieze și să se lipească rapid de succesul tânărului sportiv.

Cristian Tudor Popescu

Amintim că Popovici a obținut două medalii de aur, la probele 100 m liber și la 200 m liber, la aceeași ediție de campionat mondial de natație – o performanță care nu a mai fost atinsă din 1973, scrie stiripesurse.ro.

„Nu, nu, eu nu mă simt mândru pentru că David Popovici a obținut două medalii la Mondiale. De ce m-aș simți?

Văd că se simt mândri, însă, alții. Toți politicienii de vârf care s-au repezit, au sărit din baie – nu din bazin, din baie – ca să se lipească într-un fel de succesul lui Popovici. Dl Iohannis, Bode, Dîncu… Laitmotivul: ”ne-a făcut să fim mândri David Popovici”.

Bun, ei se simt mândri. Eu nu! De ce? Eu nu am nicio contribuție la ce a făcut acest băiat.

Dacă aș fi fost unul dintre părinți, care au avut o contribuție esențială din ce am văzut și citit, părinți care îl ajută enorm și acum, da, aș fi mândru, dacă aș fi antrenor, aș mândru, dacă aș fi un prieten care l-a ajutat, aș fi mândru.

Dar de ce să fiu mândru eu, în calitate de Popescu, care n-a făcut nimic pentru el? De ce să fim mândri toți ceilalți? Că suntem și noi români? Să fiu mândru că am un nume care se termină în ”escu” și Popovici e și el român și atunci să fiu mândru? Nu am de ce să fiu!”, a susținut Cristian Tudor Popescu, la B1 TV.

De ce nici România nu trebuie să fie mândră de reușita lui Popovici

„Nici România nu are de ce să fie mândră, că Popovici nu e rezultatul unei acțiuni conștiente, coordonate, întinse în timp a acestui stat de a produce campioni de natație. E un miracol.

Eu dacă aș fi credincios, dacă aș crede în Dumnezeu, aș spune că e opera lui Dumnezeu David Popovici. Nu e opera României în niciun caz”, a mai afirmat Cristian Tudor Popescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu te simti mandru daor cand te crezi pielea pulii
0
0
Dar prost, te simti?
0
1
La Hallep cu ce ai contribuit de o ridici in slavi o lauzi ca si acolo nu ai contribuit cu nimic , sa inteleg ca iti place tenisul dar inotul nu
1
1
cand vine vorba de romanasii nostri care comit atrocitati prin strainataturi nu mai suntem mandri, n-ar trebui sa judecam o padure dupa uscaturi etc peste tot sunt oameni si oameni cand e ceva pozitiv ne agatam ca ultimii ipocriti vai mortii vostri cica mai sunteti si crestini dar mandria e un pacat capital cum facem domnilor?
1
0
Nu ai cum sa fi sandru,ptr ca tu vrei sa fi interesant,dar ramai scarbavnic.Faptul ca train pe acelasi territorio,vorbim aceasi limba,performanta lui a ridicat ROMANIA,sus ,cum de mult nu a mai fost,sunt motive suficiente,spre a aprecia momentul rar aduse de acest baita,dar nu stim nick sa ne bucuram,asa ca pastreaza-te in vechile tale coordinate.
0
0
bravo C.T.P. Singurul om din romania care a spus adevarul...mandrii pentru efortul altora...da dece p**a mea nu ati fost mandrii cu premii cu mortii vostri in gat dar de voi sunteti oameni destepti pana la urma ca doar noi v-am ales
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212