REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

CTP, reacție explozivă după rezultatele de la referendum: 'Firea i-a dat un cap în gura lui Dragnea de cred că-i va deranja dinţii'

CTP, reacție explozivă după rezultatele de la referendum: 'Firea i-a dat un cap în gura lui Dragnea de cred că-i va deranja dinţii'

Replica API 9 octombrie 2018 | 00:58 425

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre prezenţa scăzută la urne, în Bucureşti – premieră absolută post-revoluţionară. Este un mesaj clar pe care primarul general Gabriela Firea i l-a transmis lui Liviu Dragnea.

„Doamna Firea i-a dat un cap în gura lui Dragnea de cred că-i va deranja dinţii şi mai mult decât sunt.

Gabriela Firea nu s-a dus la vot, şi-a afişat poza giugiulindu-se cu consortul, cu Pandele, şi pe Bucureşti avem - cred că e premieră absolută post – revoluţionară, cred că este cel mai scăzut procent de vot la nişte alegeri pe Bucureşti.

Formidabil! I-a transmis lui Dragnea: ”, a comentat jurnalistul.

Gabriela Firea este unul dintre contestatarii lui Liviu Dragnea. Alături de Paul Stănescu, Robert Negoiţă, Marian Neacşu, Adrian Țuțuianu, a semnat scrisoarea prin care aceştia i-au solicitat demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hotii pesedisti au furat tot si l-au jidanizat,inclusiv apa noastra din aqviferul sud dobrogean ne-a parasit si a luat drumul jidaniei,voi cei care beti apa de la robinet a-ti remarcat gustul amar si malos al apei livrate de porcul stroe,daca nu suferiti cu capul ia ganditiva ce gust avea apa noastra ,pura ramasa in subteran de 23000 de ani,acum in urma cu un an de zile
1
0
In psd si pnl au venit si conduc acum toate gunoaiele adunate din toate partidele. PRM-Olguta vasilescu & codrin stefanescu, PDL-Liviu dracnea..etc..etc..Ca o furtuna care a ridicat pe sus toate GUNOAIELE. Oamenii grei, asezati, au ramas jos, jos de tot si s-au urcat pitecantropii stia pe ei, dar si pe noi toti! Cu complicitatea lor.
2
0
suferi de dementa senila ! stai dracului acasa si pupa televizorul cand joaca halep !......daca mai joaca ....daca nu taci in pula mea comunist fruntas. Daca tot le stii pe toate , cine l-a ucis pe marele ziarist Dumitru Tinu ?????? tu obligat stii !
1
3
nu mai are comentatori-adica cine s-o pupe-n kur-te bagi?cu privire la ''referendum'' nu mai vorbi prostii,oamenii S-AU PRINS DE FENTA pe care infectul de dragnea a vrut s-o faca.Nu cred eu ca Firea daca iesea sa roage bucurestenii sa voteze ca oile aia dadeau navala.Pe de alta parte madame Firea nu e proasta,are 10 clase peste ventrilocul gretos Liviu.Concluzia:vezi poate te re-primeste halep sa-i ridici osanale mai scoti si tu de-o friptura,fripturistule.
4
1
Si tu Brutus?Asa e cand musti mana care te-a hranit!Ia zi tu CTPule cum a murit seful tau in cea mai sigura masina Volvo fiind doar zgariata?
4
2
Toapa s- a vazut bagata in seama si acum nu-i mai ajunge. Formarea ei profesionala sau oare ce calitati personale au ajutat-o sa ajunga primar general ? A uitat cand a huiduito un stadion intreg si cauta sa se evidentieze trecand peste cadavre ? Sa vezi ca atunci cand cazi de sus doare mai tare.
2
1
TSD a iesit firav azi.. Hai baieti mai mancati si voi ceva kkt.. Va spart poporul...
4
2
Felicitari dna Firea,va sustinem pana la capat in acest demers
3
7
Un securist de doi bani ...un batran urat..jeg uman...ctp.
6
11
CTP ce inseamna sa ajungi la varsta senectutii incepi sa spui prostii la greu .Uite iti dau eu un subiect bun Elcen a trecut la primaria capitalei dupa cum vroia Firica, dar de ce s-a inpotmolit fuziunea cu Radetul? Ce-as rade ca Bucurestiul sa faca frigul la iarna !
7
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272