REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Cu ce probleme se confruntă Dorian Popa, după ce a căzut pe gheață: "Începe un capitol…”

Cu ce probleme se confruntă Dorian Popa, după ce a căzut pe gheață: "Începe un capitol…”

Valentina CAMARA 1 februarie 2023 | 00:00 926

Dorian Popa și-a îngrijorat fanii de pe Instagram, după ce a apărut în cârje și bandajat la genunchi. Vlogger-ul își ține fanii la curent cu toate momentele din viața lui, iar de această dată le-a dezvăluit că a căzut pe gheață în timp ce ștergea rampa de zăpadă. Iată ce a pățit Dorian Popa!

Cu ce probleme se confrunta Dorian Popa, dupa ce a cazut pe gheata:

Dorian Popa este mereu activ pe rețelele de socializare, iar vlogger-ul se bucură de o comunitate numeroasă și își ține fanii la curent cu toate întâmplările din viața lui. De această dată și-a îngrijorat comunitatea, după ce a apărut în cârje.

Dorian Popa, în cârje pe internet!

Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor de pe contul tău personal de Instagram că se confruntă cu probleme de sănătate, asta după ce a căzut pe gheață în timp ce ștergea rampa de zăpadă. Vlogger-ul urmează să-și facă un RMN pentru a se stabili cu exactitate ce a pățit la genunchi, însă el susține că există probabilitatea să-l fi rupt.

Dorian Popa, în cârje pe internet! Cu ce probleme se confruntă vlogger-ul, după ce a căzut pe gheață: "Începe un capitol…”

    ''Există mare probabilitate să-mi fie rupt genunchiul azi-noapte pe gheață. Aflăm azi. Deci fraților, mergem să facem un RMN și să vedem ce urmează. Dumnezeu știe, nu mă mai speriați aiurea. Începe un nou capitol.", a declarat Dorian Popa pe contul său personal de Instagram.

Ce probleme s-a mai confruntat Dorian Popa la picior

Dorian Popa s-a luptat câțiva ani cu grave picioare probleme la picior, asta după ce a avut parte de accidentare. Din cauza durerilor la genunchiul stâng, Dorian Popa a avut nevoie de intervenția medicilor.

    ”Încerc să îmi distrag atenția de la acul cel frumos și mare al domnului doctor, uitându-mă la fel și fel de lucruri legate de construcție. Astăzi injectăm acid hialuronic și cortizon”, a spus Dorian Popa în unul dintre clipurile sale video, urcate pe canalul său de YouTube, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A zburat prea jos corvus frugilegus, hahaha!
3
0
Cand esti un malac p r o s t orice lucru marunt si banal duce la un accident!
7
0
Vaaaai! Se putea o zi fără acest personaj,? Dar ma-sa ce face? Nu aflam si noi dacă au făcut moale sau tare? Nu pot sa cred! Asa ceva? Continuați cu asta pana va apuca voma ..ca pe noi. Huooooo!
8
0
de acolo culoarea vanata.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212