REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cu ce se mai ocupă mogulul televiziunii din România, Dan Diaconescu

Cu ce se mai ocupă mogulul televiziunii din România, Dan Diaconescu

Replica API 21 iunie 2022 | 00:00 2966

Dan Diaconescu a reprezentat pentru români prezentatorul cu care se ducea la culcare dar și cel cu care își beau cafeaua de dimineață. Oricine își amintește de serialul Elodia, care amenința ca longevitate faimosului Tânăr și Neliniștit, sau emisiunile maraton de 18-20 de ore. Condamnat în 2015, la cinci ani și șase luni de închisoare pentru șantaj, prezentatorul a ieșit din închisoare la sfârșitului anului 2017 în baza legii recursului compensatoriu. Pe lângă închisoare, Diaconescu a primit și interzicerea desfăşurării de către acesta a oricărei activităţi în presa scrisă sau audio-video, ca pedeapsă complementară, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei de cinci ani şi şase luni. Până pe 3 martie 2025, când îi expiră pedeapsa, Dan Diaconescu se folosește de fratele său, Mario Diaconescu, și de rețelele de socializare, pentru a se face auzit și văzut.

Pentru că este interzis în presa scrisă sau audio-video, Dan Diaconescu face orice pentru a-și ține fanii în priză și a nu fi uitat. Potrivit informațiilor noastre, acesta se folosește de fratele său, Mario Diaconescu, pe a cărui pagină își publică activitatea, politică sau nu. Cu poze fie din Roma fie de la Marea Roșie, Dan Diaconescu pare că își pregătește revenirea în politica românească.

Nostalgia pare a fi cuvântul de ordine în postările prezentatorului, acesta folosindu-se de înregistrări din propriile emisiuni, și de vedete „consacrate” ca Magda Ciumag, Elodia, Vadim Tudor pentru a reintra în grațiile românilor. Fondator al partidului PPDD, Dan Diaconescu pare să regrete perioada în care numele lui era rostit în fiecare casă, chiar dacă din motive total diferite.

Lege special pentru el

Se pare însă că Dan Diaconescu nu s-a vindecat de grandomanie. Astfel, acesta crede că legea prin care nici un condamnat penal definitiv nu poate ajunge președinte a fost făcută special pentru ca el să nu poată conduce România din postul de președinte. Și oricum, mai sunt 3 ani până când mogulul presei românești va putea emite iar în spațiul „televizoristic” din România.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai este si normal ca isi face partid politic caci o fi ecscroc si santajist dar p***t nu este DDD,credeti ca el nu vede cine sunt oameni de frunte din politica Romaneasca:M.Ciolacu,Budai,P.Stanescu,N.Ciuca,Catu,L.Orban,L.Dragnea,Sosoaca,Simion,Veo.Dancila,Barna,S.Ion,D.Ciolos si numai continui ca tozi sunt numai unu si unu.
0
0
Un nou partid partidul KARYCIOPATILOR SPARTILOR
0
0
de acord, mai bine asa, sau cel putin va veni tare de tot in presa si la multi le e frica, de ce oare?vom vedea
1
0
A devenit locul de joaca a celor mai grobiane si abjecte personaje. De la Sosoaca Simion si auriferii pana la Diaconescu.printre ei mai regasesti si de alde Stelian Ion Drula etc etc. Ce blestem sa fii cazut pe tara asta sa fie locul lor de joaca?greu de spus.inimaginabila suferinta romanilor care nu si doresc decat o tara prospera dar ea este hoitul hienelor.in Iad sa putreziti toti cei ce va bateti joc de tara mea!
0
0
Mare mincinos e DD, si mare manipulator. P***t de cine-l voteaza.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272