REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Cu ce se ocupă Radu Mazăre în pușcărie: 'trage la mașină, calcă cearceafuri şi fețe de pernă'

Cu ce se ocupă Radu Mazăre în pușcărie: 'trage la mașină, calcă cearceafuri şi fețe de pernă'

Replica API 1 iulie 2019 | 00:33 451

Roxana Mihalache, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre, a anunțat, sâmbătă, după vizita la Penitenciarul Rahova, că solicitarea privind petrecerea de ziua de naștere a fostului edil al Constanţei, care e pe 5 iulie, a fost aprobată.

În acest context, membrii familiei vor sta cu toții la aceeaşi masă. Întrebată cu ce se ocupă Mazăre în penitenciar,a ceasta a răspuns:

"Face sport cât poate să facă. Iese în curte, merge, face exerciții. Radu arată bine, s-a mai îngrășat un pic față de cum era înainte, dar în condițiile normale. Se mai uită la televizor, dar nu foarte mult. Mai mult citește. Trage la mașină și calcă cearceafuri, fețe de pernă, de astea au probabil nevoie", a declarat Roxana Mihalache, logodnica lui Radu Mazăre, după vizita la Penitenciarul Rahova.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine spus "isi ocupa timpul"pentru ca daca vroia sa munceasca venea la turnat asfalt sa vada si el cum se munceste pentru ca la condus nu s-a priceput decat pentru el si apropiati.
0
0
dar institutiile statului cand trage averea din conturi, daca e facuta ilegal?
1
0
Chiar ma framnta cum isi petrece timpul bufonul si detaliile despre familia lui de derbedei penibili.
3
0
Pentru pensionari cu venituri minime si vechime completa in munca cresterea pensiei nu a acoperit cresterea preturilor dar pentru un bananier PSDist ca tine este normal ca diferenta dintre pensia minima si cea maxima sa fie de 20 la 1.Fosti pensionari saraci sunt si mai saraci iar cei bogati si mai bogati.Nu spune nimeni sa aiba toti pensionari cu vechime completa aceias pensie dar nici asa diferente nu sunt normale decat daca conducatori Romaniei au coborat ieri din banabier si s-au apucat sa faca legi.
1
1
normal ca trage la masina daca s-a insurat, altfel cosea manual!!!
0
0
ma-ta are zero realizari , a fatat un bou care nu intelege ca s-au marit pensiile , a scazut tva-ul si s-au reintregit salariile furate de basescu-boc-udrea-turcan . Ce pula mea nu intelegi ?
1
3
Numai mintiti ma aiurea ca nu e chiar asa cum spuneti ...mazare sta si o freaca pe acolo si alti muncesc pt el..ce dracu mintiti lumea aiurea am fost inchisi in perioada cu becali borcea si restu frecau pula toti cacamas pe replica voastra de gunoaie infecte
11
2
replica mai lasati reclamele la puscariasi si dati realizarile pezedeului de cand au intrata guvernare. a sunt 0.
14
2
Radu trage... la masina ! Pai ce sa mai traga altceva? Nu a tras tot in atatia ani ? Pe nas... pe cosor ...
12
1
Nasol sa cazi din personajele interpretate intr-un croitoras... Pot face pariu ca mariajul acestui dereglat psihic nu va rezista mai mult de 2 ani. Am mai castigat un pariu si cu mariajul botoasei lu' base , eba...
11
1
Asta pana isi intra in mana si va trece la goblenuri. Imaginea paiatzei calcand rufe e priceless.
16
0
traiesc din banii Tarii Romanesti furati cu dobanda grasa care se v-a plati altir tari pe 20 de ani. mai rau ca tiganii, gainarii aua fura un portifel de foame sau discriminare, familia mazare aveau si salarii si pensii, aveau viata asigurata javrele, in butoi si curent electric pe cainele Mazare
8
1
Ce vrajeala ieftina!! Ca si subiectul articolului si autorul. Cine naiba va crede?!
13
0
Un escroc jigodos ce se credea Dumnezeu a ajuns croitoras de Rahova.
20
0
S.a dus in Madagascar, a fost ajutat de consul cu tot, cand a fost vorba sa ii faca plata pentru gest, Mazare al nostru i-a facut plangerr la politie. Omu e zdrranta
17
0
...sper sa-l arda in bostan...fara alifie...
10
1
Sa stea in puscarie pana isi revine economia Romaniei.
19
2
la canal !!!!
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468