REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cu ce se ocupă soţia lui Radu Mazăre de când el a fost închis

Cu ce se ocupă soţia lui Radu Mazăre de când el a fost închis

Replica API 21 decembrie 2019 | 00:00 625

Radu Mazăre și Roxana Mihalache

Radu Mazăre s-a căsătorit anul acesta, în penitenciar, cu iubita lui, Roxana Mihalache. Iată cu ce se ocupă ea acum, de când el se află în spatele gratiilor.

Ziua de 10 iulie a fost una specială pentru Radu Mazăre şi Roxana Mihalache. După ani de relaţie, cei doi au spus DA; s-au căsătorit chiar în penitenciar, acolo unde el este închis. ea a purtat o rochie deschisă la culoare, cu pantofi asortaţi, simplu machiată şi cu părul sprins. Poze cu mirele nu au fost date publicităţii, evenimentul se pare că a fost unul foarte restrâns, departe de ochii curioşilor sau ai presei.

Cât timp Radu Mazăre este închis, Roxana Mihalache este foarte preocupată cu viaţa profesională.

Roxana Valentina Mihalache este persoană publică, este obişnuită cu camerele de filmat. În trecut, ea a fost model, dar a renunţat repede în a mai defila pe catwalk-uri şi-a deschis o casă de modă. Printre cei care i-au purtat articolele vestimentare se numără Vladimir Drăghia. La începutul lui 2012, Roxana Mihalache a prezentat publicului o colecţie de modă – Buenos Aires – pe care a realizat-o împreună cu sora sa, Florentina. Costumele masculine de lux au fost arătate în cadrul unui show care a fost conceput de designerul internaţional Cătălin Botezatu, scrie Cancan.

De-a lungul timpului, Roxana Mihalache s-a ocupat de ţinutele iubitului ei, care i-a devenit şi soţ anul acesta, dar şi de crearea costumelor pentru celebrele parade ale Carelor Alegorice, organizate de Primăria Constanţei în anii trecuţi. În trecut, ea a povestit despre relaţia pe care o are cu Radu Mazăre: “E secret care este reuşita relaţiei. Cert este că avem o relaţie foarte deschisă. Este bărbatul ideal”, a declarat Roxana Mihalache în cadrul unui interviu acordat în urmă cu mai bine de şapte ani pentru libertatea.ro.

Şi acum, Roxana Mihalache este pasionată de modă, este preocupată de viaţa profesională, în timp ce soţul ei, Radu Mazăre, este în spatele gratiilor.

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai frumoasa e Oana roman sau tufaru
1
1
Pe cine plm mai intereseaza cacaturile astea care le luati de pe alte site-uri sa le dati la ziar, cu Mazare cu Dragnea si altii ca ei, simtiti asa o nevoie de informare? Ca poate nu puteam dormi de grija lor. Un mare jeg Replica asta. La fel si cu rusoaicele alea cu nume romanesti pe care le tot insirati de vreo 10 ani, intre timp s-or fi maritat, au copii. Plm
4
0
ba , dar ce urata femeie este curva asta...! are fatza de transexual si seamana mult cu Naomi...
7
0
Cum le stiu saraciile pe toate.Intr-o zi iese dar 5 generatii dupa el nu trebuie sa mearga la serviciu ca voi!
3
3
O moldoveanca nimfomana, ii place cu tipete si perversiuni. Inculta needucata dar plina de bani furati!
3
1
toaca paluga toaca ca iubi e la pirnaie si acum incep dosarele grele deci liber la cheltuit
6
1
Normal ca e barbatul ideal.....el la parnaie 10 ani si ea sare din cioc in cioc libera
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272