REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cu CREIERUL îmbibat în ALCOOL, şi-a înjunghiat ADVERSARUL de NOUĂ ori

Cu CREIERUL îmbibat în ALCOOL, şi-a înjunghiat ADVERSARUL de NOUĂ ori

Replica API 20 februarie 2021 | 14:01 2401

Din cauza unui conflict anterior şi a consumului de alcool, Sali Ervin l-a urmărit pe I.V. în timp ce acesta se deplasa către domiciliu, şi i-a aplicat acestuia câteva lovituri de cuţit în spate. Inculpatul şi-a motivat fapta prin prisma consumului de alcool dar şi a fricii faţă de victimă.

Cum s-au petrecut faptele

Potrivit declaraţiilor martorilor, victima împreună cu un prieten se întorceau de la un amic revenit din străinătate. După ce au consumat 2 beri, în drumul lor spre casă s-au întâlnit cu Sali Ervin. După un schimb de înjurături care a degenerat într-o încăierare, inculpatul a sărit gardul într-o curte vecină, de unde a ieşit înarmat cu trei cuţite. Apoi, Sali Ervin a trântit la pământ victima şi l-a lovit în repetate rânduri cu cuţitele până ce prietenul care îl însoţea a reuşit să îl dezarmeze. După ce agresorul a rupt-o la fugă, prietenul victimei a chemat un echipaj SMURD, victima fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ce a spus inculpatul

Audiat în calitate de suspect, Sali Evin şi-a recunoscut fapta, însă a motivat prin faptul că a vrut să se apere, că i-a fost frică de victimă şi din această cauză l-a înjunghiat “ de 8-9 ori”.

Ce a spus instanţa

La termenul de judecată, victima şi-a retras plângerea împotriva lui Sali Ervin astfel că procesul penal a încetat. Instanţa a încetat măsura preventivă a controlului judiciar dispusă în cauză, ca urmare a încetării procesului penal.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Executati-l pe agresor. Astfel se va preintampina orice injunghiere din partea acestui individ.
4
0
violuri , inselatorii, subiecte cautate de presa si televiziuni, gasite repede si savurate de largul public , asta a ramas de baza in tara!
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272