REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cu măgarul, pe şoselele din municipiu!

Cu măgarul, pe şoselele din municipiu!

Replica API 4 februarie 2016 | 23:32 329

Inedit

Inedit

Străzile Constanţei au devenit o adevărată expoziţie de improvizaţii pe două sau patru roţi. Vechiul obicei al constănţenilor de a se deplasa, în mod economic, a devenit o povară pentru şoferii şi-aşa grăbiţi. Din nefericire, micile mijloace de transport au dus la o multitudine de tragedii care au transformat autoturismele în sicrie pe patru roţi. Aşadar, căruţele, improvizate de cele mai multe ori, trase de măgari sau cai, au fost picătura care a umplut paharul miercuri, 3 februarie. În zona gării, conducătorii auto au făcut slalom întrucât, pe lângă cele găsite în trafic, trebuiau să evite şi un… măgăruş. Nonşalant, aşa-zisul atelaj hipo a traversat, asigurându-se ce-i drept, intersecţia bulevardului 1 Mai cu strada Theodor Burada, una dintre cele mai aglomerate zone ale Constanţei.

Totodată, amintim şi faptul că, în cadrul unei şedinţe a Consiliului Local Municipal Constanţa, din anii trecuţi, s-a votat un proiect de hotărâre, unde era amintită şi circulaţia căruţelor pe raza municipiului Constanţa. Mai mult, aleşii locali au corelat hotărârea de Consiliu Local cu prevederile Codului Rutier, astfel încât cel care va fi prins cu căruţa în municipiu, îi va fi confiscată, dar se va alege şi cu o amendă. Prin urmare, pe lângă faptul că poate a pus în pericol traficul rutier, conducătorul atelajului a cam călcat în picioare şi legea, tocmai în zona în care, doar cu o zi în urmă, adică marţi, 2 februarie, poliţiştii locali pândeau şoferii care parcau neregulamentar şi montau caracatiţe la roţile autovehiculelor în cauză.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212