A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(https://www.replicaonline.ro/rbin/data202210/grau.jpg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: module/modul-header.php

Line Number: 69

Backtrace:

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/module/modul-header.php
Line: 69
Function: getimagesize

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/template.php
Line: 2
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 184
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 71
Function: post

File: /home/replicaonlinero/public_html/index.php
Line: 329
Function: require_once

REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
15.8° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Cu porturile maritime blocate, exporturile Ucrainei de produse agricole ar putea scădea semnificativ

Cu porturile maritime blocate, exporturile Ucrainei de produse agricole ar putea scădea semnificativ

A.F. 2 noiembrie 2022 | 00:00 205

Ucraina nu va putea exporta lunar mai mult de 3,5 milioane de tone de produse agricole dacă porturile sale la Marea Neagră sunt blocate, au estimat luni analiştii companiei de consultanţă APK-Inform, transmite Reuters.

Analiştii previzionează că Ucraina poate exporta aproximativ 1,5 milioane de tone de produse agricole prin porturile sale mici de la Dunăre, şi aproximativ 1,7 milioane de tone cu trenul. citează Agerpres.

Înainte de invazia Rusiei din 24 februarie, Ucraina exporta lunar până la şase milioane de tone de cereale, şi a trimis peste patru milioane de tone peste hotare din cele trei porturile maritime care nu au fost blocate, în octombrie, susţin analiştii APK-Inform.

Moscova şi-a anunţat sâmbătă decizia de a-şi suspenda participarea la acordul ce asigură exportul cerealelor ucrainene prin Marea Neagră ca răspuns la atacul cu drone asupra flotei ruseşti din Crimeea, atac nerecunoscut de Kiev, care acuză Moscova că fabrică un pretext pentru a-şi justifica retragerea din acord.

Acordul de la Istanbul prevede în special inspectarea navelor comerciale care trec prin Strâmtoarea Bosfor în cele două sensuri, fără şi cu încărcătură, de către cinci echipe compuse din doi inspectori ruşi, doi ucraineni, doi turci şi doi delegaţi ai ONU.

Acordul, intrat în vigoare la 1 august, a permis exportarea din porturile ucrainene a peste nouă milioane de tone de cereale şi alte produse agricole, potrivit JCC, care a numărat în această săptămână, în largul Istanbulului, peste 170 de nave care aşteptau să fie inspectate.

Decizia Rusiei de a se retrage din acordul privind coridorul Mării Negre a condus la creşterea cotaţiilor la grâu şi porumb din cauză că a înmulţit îngrijorările cu privire la aprovizionarea mondială cu alimente.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272