REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CU SCANDAL! Muhscină, singurul candidat prezent, ales preşedinte la PNL Constanţa

CU SCANDAL! Muhscină, singurul candidat prezent, ales preşedinte la PNL Constanţa

Replica API 31 martie 2017 | 00:08 512

Mare agitație la alegerile PNL Constanța! În cursul zilei de 31 martie a.c., s-au derulat alegerile pentru biroul politic municipal, la Casa de Cultură din Constanța, mai exact pentru funcțiile de președinte și vicepreședinți, dar și pentru completarea biroului. Programate la ora 15.00, alegerile s-au derulat cu întârziere! Gheorghe Dragomir a anunțat faptul că dacă nu sunt prezente 353 de persoane din totalul de 703 de membri (deci nu exista cvorum), aşa că s-a organizat o ședință extraordinară, după o pauză de 15 minute de la suspendarea ședinței ordinare. Dintre PNL-iști care și-au anunțat candidatura s-a prezentat doar George Muhscină, Stere Hira și Sorina Tușa fiind absenți.

„Vreau să fac câteva precizări pentru colegii din sală vizavi de multe comentarii ce au curs în ultimele zile, mă refer la acuze. Câteva lămuriri trebuiesc făcute și nu voi intra într-o polemică cu cei care au aruncat cuvinte grele asupra noastră, asupra partidului. Mai întâi, astăzi va avea loc comitetul local al filialei municipale Constanța, unul în care vom alege noua conducere. Va fi aleasă pentru că cea de până acum este cea numită de către un Birou Politic anul trecut, pe 3 martie. Avem multe organizații unde avem numite astfel de conduceri. Vom face alegeri în aproape toate organizațiile, sunt câteva care nu sunt pregătite. Vom fi pregătiți pentru conferința județeană din 27 aprilie. S-a contestat faptul că această ședință are loc fără consultarea echipei de la municipiu, fără anumite aprobări. Toate hotărârile luate sunt în conformitate cu statutul partidului, cu regulamentul și luate cu vot atât în Biroul Politic Județean cât și în Comisia pentru alegeri. Corespondența s-a făcut în scris, cu adresă de înaintare. Până la data în care a venit doamna Turcan, organizația municipală nu a fost capabilă să înainteze o propunere pentru această adunare generală, cu toate că președintele de comisie, Adrian Manole, a avut câteva consultări, încercând să găsească data convenabilă. Nefiind o propunere, comisia a aprobat un calendar”, a declarat Gheorghe Dragomir.

O altă absență importantă a fost cea a actualului președinte de la conducerea organizației municipale PNL, Vergil Chițac.

În condiţiile descries mai sus, verdictul nu a întârziat să apară! George Muhscină a fost ales preşedinte, cu 301 voturi. Din 318 voturi, 316 au fost valide. Sorina Tuşa a obţinut 8 voturi, iar Stere Hira – 7.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Georgica esti folosit tata astia iti vor banii pentru alegerile de urmeaza in partid. Nu o sa fii candidat la primarie. Asa a zis Dragomir. Esti machidon si nu se poate. Parol
3
0
Dragomir a infundat acest partid deoarece este in mangle cu acolotii lui! Boroianu, Dragnea si Bourceanu l au distrus! Restul sunt doar niste sponsori trecatori de primavara...
3
0
cititi naibii ROLJ PNL, dupa care comentati cat vreti. Procedura este perfect statutara.
2
1
cum e posibila o sedinta fara cvorum?Dragomir degeaba are capul mare si falci pline ,cred ca ies 2-3 tavi cu piftie din capul lui, ca tot cu fini,cumetri,nasi vrea sa conduca.ALOOOOOO...e sec 21 baieti
4
0
Numele candidatilor ma duce cu gandul la o lista de ospatari, din anii 80.
7
2
Partidul preistoric ,mirositor a putoarea PD care a nenorocit 10 ani din istoria noastra si a furat pentru o suta de ani,preistoricul acesta ne duce spre calea PNTCD
4
1
Ba escrocilor ordinari, n-ati gasit unul mai sanatos si cinstit sa va puneti sef? Tocmai pa Maslina asta,ori Bashina asta l-ati gasit? Mai bine-l puneati pe Cala-fiss, ori Cala-partz, escocilor ordinari si tzepari la drumul mare !! Se uita banditul ala de Lupu la voi si rade si cu curru, ghiolbanilor !!!
11
0
Daca nu a fost cvorum cum a putut sa se mai tina sedinta? Domnule Dragomir chiar nu aveti nici o jena?
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367