REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cu un CAZIER cât CASA POPORULUI, un CONSTĂNȚEAN are o PASIUNE în a JEFUI tot ce prinde!

Cu un CAZIER cât CASA POPORULUI, un CONSTĂNȚEAN are o PASIUNE în a JEFUI tot ce prinde!

Replica API 10 ianuarie 2020 | 00:00 558

Și-a plătit bunurile cu CARDUL furat!

Și-a plătit bunurile cu CARDUL furat!

Are un cazier ”impresionat” și continuă să-l întrețină. Este vorba despre un bărbat din Valu lui Traian, județul Constanța, care acum se află iar în arest. Însă, în acest timp, anchetatorii au descoperit că este autorul unei alte fapte, pe care a comis-o în decembrie 2019, motiv pentru care s-a mai ales cu un mandat de arestare preventivă. El era cunoscut pentru furturi pe bandă rulantă și tâlhării încă din 2009, atunci când dădea ”lovituri” în Bârlad. Se mutase acolo fără forme legale, la concubina sa.

Valentin Daniel Hristu, în vârstă de 44 de ani, din Valu lui Traian, este cunoscut cu antecedente penale de mai bine de 10 ani. A tot stat prin centre de arest preventiv și prin penitenciare, însă, din câte se pare, aceste aspecte nu prea îl deranjează. Astfel, pe 22.04.2019, pe numele său a fost emis un mandat de arestare în lipsă (adică nu a fost prins), iar pe 22.05.2019 a fost trimis în judecată, la Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea a două infracţiuni de furt și una de furt calificat. În tot acest timp, bărbatul și-a văzut în continuare de treabă. După ce a stat o perioadă, cel mai probabil, ascuns, a mai comis un furt. Mai exact, pe 5 decembrie 2019, în timp ce se deplasa cu autobuzul 2 – 43, a filat o femeie și i-a furat geanta în care se aflau mai multe bunuri, între care un portofel cu mai multe carduri și bani. Ulterior, acesta i-a folosit cardul, plătind cu el mai multe bunuri la Carrefour. Însă, între timp, anchetatorii l-au depistat (în dosarul din aprilie 2019), iar pe 30.12.2019 a ajuns după gratii. Cercetările au continuat și astfel s-a descoperit și fapta din 5 decembrie, pe 7 ianuarie 2020 fiind eliberat pe numele lui un alt mandat de arestare preventivă. Așa cum este menționat, bărbatul este o mai veche ”cunoștință” a oamenilor legii. Spre exemplu, în 2009, pe când avea 34 de ani, se mutase, fără forme legale, în Bârlad, la concubina sa, acolo unde, de asemenea, se apucase de infracțiuni. A furat de la mai multe persoane sume considerabile de bani. Modul său de acțiune era de a sta prin zona băncilor și de a sustrage banii celor care îi scoteau sau care veneau penru a-i depune. Mai exact, a furat atunci 3.500 de lei de la o femeie care se afla la BCR Bârlad pentru a-i depune în cont, peste 1.000 de lei de la o vârstnică (doar ce-i scosese), dar și un portofel de la un vârstnic, în timp ce se afla în piață. A fost atunci cercetat și condamnat, iar acum, din câte se pare, a revenit în Constanța, aici unde deja apare în două dosare, dintre care unul a ajuns pe masa magistraților, spre judecare.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebuie bambardit bine sutu sa -ai iasa ciorditul din cap.
3
1
ba hristu,numemachidon,du.te ba si furade la tigani sau fratii tai machi.Acolo sint banii si haurul!
1
0
pedepse maxime aplicate acestor paraziti
4
1
de ce este liber ?
6
1
Are stofa de politician,doar ca nu are destule relatii care sa-l invete cum ar putea sa fure fara sa fie pedepsit,sume de milioane de euroi nu maruntis. Altii devalizeaza banci,belesc paduri,fac sa dispara flote intregi,distrug o natiune intreaga si singura pedeapsa este o eventuala scarmaneala palida pe la televiziuni si apoi au in continuare o viata de bastani,chiar apreciati de milioane de romani.
6
1
Ce este cel mai deranjant este ca nu fura de la unul de de aceeasi varsta cu el 44 de ani .. asa ar avea multe sanse sa il convinga cineva ca nu e ok ce face ..
4
1
Dus pe o insula pustie si lasat acolo. sa vedem ce mai fura.
9
1
Un puscarias ordinar, la cusca cu el pe viata. Astia nu sunt oameni, nu merita libertatea. Oamenii cu oamenii, puscariasii sa stea intre ei milogii.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218