REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cubanezul Asley Gonzalez, fost campion mondial, reprezintă România la următoarele competiții

Cubanezul Asley Gonzalez, fost campion mondial, reprezintă România la următoarele competiții

Replica API 11 august 2021 | 22:59 1037

Președintele Federației Române de Judo, Cozmin Gușă, a anunțat că sportivul cubanez Asley Gonzalez o să lupte de acum pentru România. Gonzalez nu este deloc un sportiv obscur, ci are un palmares impresionant: fost campion mondial și vice-campion olimpic pentru Cuba, dar și multiplu medaliat internațional, scrie stiripesurse.ro.

Asley Gonzalez

„Românul ASLEY GONZALEZ! Judo-ul adaugă populației României un cetățean-campion mondial.

De azi îi zicem bun venit și succes în competițiile sub tricolor lui Asley Gonzalez, fost campion mondial și vice-campion olimpic pentru Cuba, multiplu medaliat internațional! Asley și-a dorit să devină român fiind beneficiarul multor stagii de pregătire comune Româno-cubaneze. Și-a făcut prieteni aici, îi place țara noastră, va concura începând de azi pentru România, în scopul final al obținerii unei medalii olimpice la Paris 2024. Își dorește pentru viitor să și antreneze pentru România, lucru pentru care îl vom sprijini așa cum se cuvine.

Gestul lui de a-și părăsi țara, pe care a reprezentat-o cu onoare și succes, pentru o viață mai bună și performantă în România îl recomandă pentru a obține respectul celor ce pricep bine valoarea performanței.

Îl felicit și-l asigur de sprijinul meu, mulțumindu-le celor din judo-ul românesc ce-au făcut eforturi pentru aducerea sa, respectiv lui Emil Morar și Vlad Vișan!

Hai România! Succes Asley Gonzalez-ROMÂNUL!”, a spus Cozmin Gușă, pe pagina sa de Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212