REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Cui face campanie mascată la Constanța celebra creatoare de modă Dana Budeanu? Video

Cui face campanie mascată la Constanța celebra creatoare de modă Dana Budeanu? Video

Mirela PASCAL 18 mai 2024 | 00:00 5514

O pastilă video zilnică, în care Dana Budeanu face comentarii acide la adresa politicienilor. Aceasta este preocuparea principală a controversatei Budeanu. Admirată de mulți grație felului tranșant de a spune lucrurilor pe nume, criticată de alții pentru același lucru, creatoarea de modă pare că nu are treabă cu politica dar, în același timp, nu-și poate ascunde susținerea față de o anumită categorie politică din România. Budeanu a ieșit din confortul propriu și, deunăzi s-a urcat în mașină pentru a lua drumul litoralului, ocazie cu care a descoperit că realitatea se pupă cu cea din online. Toate bune și frumoase, numai că și-a transpus gândurile și părerile pe pagina sa de Facebook, în defavoarea actualei administrații locale liberale, punând într-o poziție confortabilă social democrații... care au și distribuit-o, de altfel. Ce să înțelegem?!

Cui face campanie mascata la Constanta celebra creatoare de moda Dana Budeanu? VideoDana Budeanu

Creatoarea de modă a devenit cunoscută în rândul oamenilor odată cu apariția rubricilor „Amețitele și Mafioții” și „Verdict Politic”, acolo unde îi toacă pe anumiți politicieni. Da, anumiți politicieni. Nu toți! Nici n-ar avea cum s-o facă, având în vedere simpatia ei pentru PSD. Ajunsă recent la Constanța, Dana Budeanu și-a zis să le întindă o mână de ajutor și să le facă puțină campanie social democraților. Nu știm dacă moca sau pe bani... cert e că a ajuns la concluzia că a noastră Constanța e prăbușită, și la propriu, și la figurat.

Cui face campanie mascata la Constanta celebra creatoare de moda Dana Budeanu? Video

Dar, ce s-o fi așteptat să găsească într-un oraș care se pregătește să încheie o sumedenie de lucrări pe fonduri europene?!

Iată ce ne zice Dana Budeanu!

99% din oraș este prăbușit la propriu și la figurat… după 12 ani de când n-am călcat, am avut un șoc. M-am dus azi, ca să verific toate mesajele, pozele și filmările oamenilor! Sunt adevărate toate… însă a merge și a vedea cu ochiul liber este peste orice imaginație… Dintre ruinele a ceea ce cândva a fost Constanța, răsare Mitropolia, se conturează Cazinoul ale cărui fonduri pentru restaurare au fost aprobate de Dăncilă (cel mai înjurat membru PSD) și Guvernul PSD și mai e o clădire privată, curată, în drum spre Cazino… În rest? ascultați… Constanța este în lockdown din 2020…”, zice Budeanu.

A, să nu uităm! Postarea Danei Budeanu a fost distribuită de social democrații constănțeni, unul dintre aceștia fiind Nicu Lascu.

Cui face campanie mascata la Constanta celebra creatoare de moda Dana Budeanu? Video

Dana Budeanu, dialog deloc incisiv cu Marcel Ciolacu

Și, dacă nu v-am convins de simpatia Danei Budeanu pentru PSD, vă mai livrăm un indiciu. Dacă dăm timpul înapoi - nu mult, doar câteva luni - ne aducem aminte de dialogul pe care l-au avut Dana Budeanu și Marcel Ciolacu, care a durat o oră, filmat la Palatul Victoria și care s-a derulat într-o manieră deloc incisivă, așa cum, de altfel Budeanu ne-a obișnuit, creatoarea de modă complimentându-l adesea pe premier și exprimându-și admirația față de acesta. 

Vezi dialogul în materialul VIDEO de mai jos!

Dumneavoastră liniștiți. Asta înseamnă că sufletul dumneavoastră este liniștit. Înăuntru este liniște. Pentru că dacă n-ai liniște înăuntru, tu n-ai avea cum, vreodată, să liniștești, să aduci bine. Probabil observați binele din fiecare om din jurul dumneavoastră și probabil alegeți să vedeți doar binele din fiecare, pentru că așa puteți înainta. Sufletul dumneavoastră este un suflet liniștit", i-a spus Dana Budeanu premierului Marcel Ciolacu.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/discutie-de-pr-ciolacu-dana-budeanu-nu-cred-ca-am-un-instinct-foarte-rau-sunt-sagetator-e-de-la-zodie-de-la-dumnezeu-2582545

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Dumneavoastră liniștiți. Asta înseamnă că sufletul dumneavoastră este liniștit. Înăuntru este liniște. Pentru că dacă n-ai liniște înăuntru, tu n-ai avea cum, vreodată, să liniștești, să aduci bine. Probabil observați binele din fiecare om din jurul dumneavoastră și probabil alegeți să vedeți doar binele din fiecare, pentru că așa puteți înainta. Sufletul dumneavoastră este un suflet liniștitEu vreau să vă spun că atributul dumneavoastră principal, așa ca pesedistă sau ca ce sunt percepută, este vocea. Este timbrul dumneavoastră vocal. Este ceea ce transmiteți atunci când vă adresați oamenilor. Când vorbiți și probabil echipa dumneavoastră știe asta... Când vorbiți, liniștiți”, sunt câteva dintre laudele Danei Budeanu la adresa premierului. 

Cui face campanie mascata la Constanta celebra creatoare de moda Dana Budeanu? VideoMarcel Ciolacu și Dana Budeanu

Ca o paranteză, Marcel Ciolacu a declarat, recent, că propune ca lista comună pentru alegerile europarlamentare să fie deschisă de o femeie care să nu fie membră a PSD sau a PNL. Imediat, influencerul Dana Budeanu s-a oferit să ocupe acest loc vacant. Și a luat țeapă, pentru că poziția i-a fost „suflată” de Gabriela Firea!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deschideți comentariile la articolul cu fasole. Vrem să-i zburăm câteva adevăruri analfabetului funcțional.
1
0
Cine e asta? E de la iumor?
3
0
Ca paranteză ... piticului Horica))))
7
1
Ii invit pe cei care mi-au acordat recenzie negativa sa-si miste curul din casa si sa mearga in zonele mentionate de mine. Mai apoi sa vedem daca le convine sau nu aspectul acestui oras. Si sa vedem ce recenzii mai dau...
8
7
Nu o pot suferi pe parasuta asta. Dar, din pacate, are dreptate. Luati la picior orasul si veti vedea! Mergeti pe trotuarul de pe Bulevardul Ferdinand, intre blocul turn vechi si gara. Ma refer la trotuarul de pe partea blocurilor, nu a parcului. Este dezastru! De ani de zile! De cel putin 3 ani, de cand s-a lucrat la o asa-zisa modernizare, lucrare abandonata de constructor. Mergeti apoi din zona garii pana in zona farului, pe Bulevardul 1 Mai, tot pe trotuarul din dreapta. Realizare a aceluiasi constructor. Este crima si pedeapsa! Dalele sunt puse in bataie de joc. Zonele in care sunt capace de canalizare sunt cele mai infecte ca aspect. Si multe, multe altele. Mergeti in zona Dacia, in fata complexului, acolo unde este policlinica aceea. Dalele se misca! Toate! Daca nu esti atent, iti pierzi echilibrul! Cele mai multe sunt sparte sau ciobite! Pentru ce realizari marete trebuie reales idiotul acesta din Eforie? Pentru ce impliniri supreme trebuie laudat si apreciat?
23
12
daca articolul era despre usr comentariile erau inchise!!!
6
12
...de la buda , wc-u , toaleta ??probabil ca acolo a nascut-o ma-sa !!
13
5
Sa îți dau salamul
17
5
Pai ce sa faca si ea daca si-o trage cu fiu de pesedeu .De acolovine cascavalul.
29
4
Are dreptate. Constanta e o ruina dupa 3ani jumate cu wc primar.
28
12
Asta este de ceva vreme iubita lui Andrei Hrebenciuc
23
2
Ce timpuri, au ajuns pa.....ta să ne spună ce e bine și ce e rău
36
9
Celebra ? De unde e para-suta asta ? Ce o defineste pe ia ca fiind celebra ?
58
13

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436