REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° ConstanÈ›a Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° ConstanÈ›a Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Culiță Sterp a fost dus încătușat în fața magistraților din Cluj

Culiță Sterp a fost dus încătușat în fața magistraților din Cluj

Valentina CAMARA 19 noiembrie 2022 | 00:00 892

Vineri, 18 noiembrie, este o zi decisivă pentru Culiță Sterp! Și asta pentru că în urmă cu doar câteva momente, manelistul a fost dus în faÈ›a magistraÈ›ilor clujeni, acolo unde i se va decide soarta, după faptele pe care le-a comis.

Culiță Sterp

CântăreÈ›ul este cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârÈ™irii infracÈ›iunilor de vătămare corporală È™i părăsirea locului accidentului fără încuviinÈ›area organelor legii.

Asta după ce a fost prins de radar, circulând cu 96 km/h în oraÈ™, nu a oprit la semnalelor oamenilor legii, a trecut pe culoarea roÈ™ie a semaforului, ceea cea făcut să lovească o altă maÈ™ină care circula regulamentar, rănindu-l uÈ™or pe È™oferul acestuia, a părăsit locul accidentului È™i a fugit de poliÈ›ie, ascunzându-se într-o toaletă ecologică.

Însă, goana sa prin Cluj-Napoca, acolo unde s-a produs evenimentul, de frica de a nu fi prins, fiind depistat È™i cu o alcoolemie de 0.80 g/l în sânge, s-a terminat la scurt timp, căci a fost capturat de poliÈ›iÈ™ti.

Astfel, în urma accidentului pe care l-a provocat în noaptea de miercuri spre joi, fiul cel mare al familiei Sterp a fost arestat pentru 24 de ore, astăzi fiind prezentat în faÈ›a magistraÈ›ilor din Cluj, care-i vor decide soarta.

După ultima noapte petrecută în arest, vineri, cântăreÈ›ul a fost adus în faÈ›a magistraÈ›ilor din Cluj cu cătuÈ™ele la mâini. Fiind persoană publică, artistul a încercat să se facă ”nevăzut” de camerele de filmat, folosindu-se de o mască de protecÈ›ie È™i de gluga hanoracului.

De asemenea, în faÈ›a reporterilor aflaÈ›i la faÈ›a locului, cântăreÈ›ul nu a dat nicio declaraÈ›ie referitoare la cele întâmplate, ci a intrat direct în sala de judecată pentru a-È™i afla sentinÈ›a.

De menÈ›ionat este È™i faptul că în aceste clipe, Culiță Sterp este audiat în calitate de inculpat, urmând ca judecătorii să îi dea verdictul în cel mai scurt timp. Rămâne de văzut dacă artistul va fi sau nu arestat preventiv pentru 30 de zile.

Dacă se va impune arestarea preventivă, procurorul de caz va face propunere de arestare pe numele vedetei, care se va judeca de către judecătorul de drepturi și libertăți din județul Cluj Napoca, el fiind cel care va decide dacă manelistul va fi sau nu arestat, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272