REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Culiță Sterp, în lacrimi când a văzut cât de mult i-a crescut burtica iubitei sale

Culiță Sterp, în lacrimi când a văzut cât de mult i-a crescut burtica iubitei sale

Replica API 31 mai 2021 | 21:09 1500

Culiță Sterp nu și-a putut stăpâni lacrimile când a văzut cât de mult i-a crescut burtica de gravidă iubitei sale. Îndrăgitul artist a avut acces abia ieri la telefonul mobil și, în timp ce se afla la un restaurant din Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane, el a stat de vorbă cu Daniela Iliescu. Ulterior, fostul concurent de la “Survivor România” i-a făcut o declarație de dragoste femeii care urmează să-l facă tătic și, totodată, a anunțat când îi aterizează avionul care îl va aduce în România, scrie cancan.ro

Culiță Sterp, declarație de iubire cu lacrimi în ochi pentru Daniela Iliescu

Viitoarea mămică numără zilele până când va naște și este extrem de fericită că, în ziua în care își va cunoaște fiul, alături îi va fi și viitorul soț. În cursul zilei de ieri, Culiță Sterp și-a primit telefonul și, după o sesiune de discuții telefonice purtate cu apropiații, el s-a uitat la cele mai noi imagini cu Daniela Iliescu. Mândru și emoționat de una dintre pozele de album alte partenerei sale de viață, acesta a distribuit-o pe IG Story, însă, înainte să facă postarea, acesta a notat următoarul gând copleșitor: “Cum să nu vii de la capătul Pământului și pe jos dacă e nevoie pentru așa ceva?”.

În urmă cu câteva ore bune, cântărețul a anunțat că luni, 31 mai, în jurul orei 16:00, va ateriza pe Aeroportul Internațional “Henri Coandă” și, cine își dorește să stea de vorbă cu el, îl poate aștepta la sosiri.

Culiță Sterp, impresionat profund de declarațiile Danielei Iliescu

Recent, Daniela Iliescu a oferit câteva mărturii copleșitoare despre experiența și traseul iubitului ei la “Survivor România” 2021, iar acesta a fost profund impresionant când i-a citit rândurile. Pe lângă faptul că le-a distribuit pe contul său, Culiță Sterp a notat câte un mesaj pe ele – “Doamne, îți mulțumesc că o am” este una dintre reacțiile celebrului artist.

“Frumosul meu, sunt mândră de tine și de felul în care te-ai descurcat în toate situațiile. Ai o ambiție și un calm aparte. Lumea te apreciază pentru asta și, pentru mulți, ești un exemplu, iar eu nu pot decât să confirm că de atâția ani, de când te știu, ai rămas același om simplu și bun, pe care faima nu l-a schimbat.

M-ai uimit de atâtea ori și, chiar dacă știam de ce ești capabil, ne-ai depășit orice așteptare. Să fii mândru de tine, că nu oricine reușește să se descurce atât de bine, să reziste atâtea luni și, cu siguranță, experiența asta ți-a dat o mare lecție de viață pe care nu ar trebui să o uiți niciodată. Pentru noi, tu ești câștigătorul, pentru că ai câștigat aprecierea, respectul și iubirea atâtor oameni!”, a scris Daniela Iliescu într-o postare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212