REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Culiță Sterp, o nouă infracțiune la dosar. Polițiștii au cerut recalcularea alcoolemiei, iar rezultatul schimbă tot!

Culiță Sterp, o nouă infracțiune la dosar. Polițiștii au cerut recalcularea alcoolemiei, iar rezultatul schimbă tot!

Valentina CAMARA 30 noiembrie 2022 | 00:00 366

După accidentul pe care l-a provocat cu aproximativ două săptămâni în urmă în centrul orașului Cluj-Napoca, se pare că problemele se țin lanț de manelist.

Acum apar noi detalii în cazul în care artistul este cercetat de către oamenii legii, iar Culiță ar putea avea probleme serioase.

Alcoolemia pe care o avea Culiță Sterp în seara accidentului, recalculată de către oamenii legii

Problemele pe care le are Culiță Sterp după ce s-a urcat la volan băut și sub influența unor substanțe interzise nu se opresc pentru manelist.

Oamenii legii au avut mai multe suspiciuni asupra unor aspecte din seara fatidică, așa că au luat măsuri. Mai exact, organele acreditate au cerut ca alcoolemia care a fost înregistrată în seara respectivă în urma probelor prelevate să fie recalculată.

Polițiștii din Cluj au cerut Institutului de Medicină Legală să verifice încă o dată care era alcoolemia reală a lui Culiță Sterp din seara impactului. Astfel, ultimele rezultate au arătat că alcoolemia artistului era peste limita unei fapte penale, mai exact 0,89 grame/litru alcool pur în sânge, față de 0,71 grame/litru alcool pur cât s-a descoperit inițial.

Probele biologice au fost prelevate la o oră de la producerea accidentului.

În acel moment, Culiță a scăpat la limită de probleme mai serioase. Totuși, legea prevede ca, în cazul în care există suspiciuni asupra neclarității rezultatelor, operațiunea de aflare a nivelului alcoolemiei poate fi refăcută.

Organele acreditate au luat decizia de a recalcula valoarea alcoolemiei din proba de sânge prelevată de la Culiță Sterp la cererea jurnaliștilor de la Observator, notează site-ul de știri.

Acum, o nouă infracțiune a fost adăugată la dosarul penal al cântărețului, notează publicația citată. Momentan, artistul se află sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, astfel că nu poate să părăsească țara. De asemenea, vedeta a fost sancționat și contravențional, dar a rămas și fără permis pentru trei luni. În funcție de cum va evolua ancheta, Culiță ar putea pierde dreptul de a mai conduce vreodată un vehicul, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272